slider

S početkom nove akademske godine počele su i prijave za eSTUDENT. Udruga okuplja studente različitih interesa i ideja, a cilj je pružiti im priliku da steknu nova znanja, praktična iskustva te da podignu kvalitetu svog studiranja.

 

Misao vodilja ovogodišnjeg pristupnog procesa je LEVEL UP. Udruga traži nove članove koji su spremni na unapređenje znanja, iskustva i zabave. Današnje tržište rada traži svestranu i fleksibilnu osobu sa širokim poljem interesa i znanja. No, znanje koje se stječe na fakultetu u većini slučajeva nije dovoljno.

 

Unutar Udruge članovi imaju priliku za LEVEL UP znanja sudjelovanjem na različitim predavanjima, edukacijama i radionicama. Također, LEVEL UP iskustva ostvaruje se radom u jednom od 22 tima kroz networking, organizaciju i suradnju s renomiranim poduzećima. Najveća studentska udruga nudi priliku i za LEVEL UP zabave  u novim prijateljstvima, mogućim ljubavima, dobrim provodima i druženjima svih oblika.

 

Ako ste spremni za sljedeću razinu znanja, iskustva i zabave, prijaviti se možete do 15. listopada na našoj web stranici. Upoznati nas možete na “Drago mi je, eSTUDENT” predavanjima, a više o njima saznajte na Facebook profilu, LinkedInu ili Twitteru.

 

tb2

 

 

Nikolina Lednicki, Beatta Lovrečić i Nika Marin