Header-pristupni-2016

S novom akademskom godinom koja kuca na vrata, započeo je i pristupni proces eSTUDENTa, studentske udruge koja okuplja studente različitih interesa, želja i ideja, a sve ih zajedno povezuje to da žele postati najbolji u onome što rade, steknu iskustvo kroz projekte, upoznaju zanimljive ljude i dobro se zabave. Osim toga, potvrdu našeg dobrog rada možete pronaći na web stranici eSTUDENTa (https://www.estudent.hr/), kao i na našem Facebook, Instagram i LinkedIn profilu.

 

Iza sebe imamo mnoštvo ostvarenih projekata, partnerstva s najboljim poduzećima u Hrvatskoj i predivna iskustva vrijednih eSTUDENata. Moto ovogodišnjeg pristupnog procesa je „Začini svoje studiranje!“ Zašto smo odabrali baš ovu riječ „začini“? Zato što svaki student ima svoj posebni recept za studiranje u kojemu on dodaje stvari kojim će ga začiniti. Svaki student i studentica odlučuje o načinu na koji će učiniti i izvući ono najbolje iz studentskog života. Kombinacije mogu biti različite, a eSTUDENT ti nudi “začin” kojim će tvoj recept za uspjeh biti potpun.

 

To je kombinacija rada na različitim natjecanjima i projektima, druženje i upoznavanje novih ljudi, te nezaboravni partyji i teambuildizi. Na raspolaganju je mnoštvo timova, a ti ćeš otkriti one koji se najbolje slažu s tvojim željama i ciljevima. Uz pozitivno ozračje koje vlada u eSTUDENT timovima, novi uspjesi i poznanstva čekaju na tebe!

 

Prijave se otvaraju 5.10. i traju do 23.10. Prijavi se na ovaj link :)