Velika završnica Mozgala - otkrivamo mlade nade podatkovne industrije

Dugoočekivana velika završnica studentskog natjecanja Mozgalo održat će se u srijedu, 12. lipnja 2019. u Plaza Event Centru (dvorana Mljet+Lastovo) u 17 sati.

Na velikoj će završnici svoja rješenja nagradnog zadatka predstaviti timovi finalisti; BiotechRi, Big Whales, KKF, Outliers, Pessoe i Pet Matematicara kao rezultat višemjesečnog rada i mnogo korisnih radionica. Timovi su kroz radionice učili o podatkovnoj industiji; strojnom učenju, predviđanju ponašanja klijenata, overfittinguWeb-scrapingu, vizualizaciji podataka i slično.

Podsjećamo, najuspješnije studente čeka bogati nagradni fond (14 tisuća kuna za prvo mjesto, 10 tisuća kuna za drugo, 6 tisuća kuna za treće i 1000 kuna za najbolju prezentaciju). Ocjenjivat će ih stručni žiri iz tvrtki i poduzeća koja su pomagala natjecateljima kroz radionice posljednjih nekoliko mjeseci. Žiri čine Božidara Cvetković iz ADACTA-e, Andrea Pirša iz A1 Hrvatska, Marko Dobronić iz Megatrenda, Ivan Čapalija iz Microblinka, Albert Ćosić iz NEOS-a i Filip Čulinović iz ReversingLabsa.

Nakon završnice, održat će se after party za sve finaliste i sudionike ovogodišnjeg Mozgala u Caffe Bar & Night Clubu Ferax s početkom u 21 sat.

Marija Bobinski