Svečana ceremonija dodjele nagrade Zlatni indeks

Svečana ceremonija dodjele nagrade Zlatni indeks održat će se 20. ožujka u Muzeju Mimara s početkom u 15 sati. „Zlatni indeks” projekt je udruge eSTUDENT u kojem studenti nagrađuju poduzeća koja su najviše pridonijela poboljšanju kvalitete studentskog života, odnosno pomogla u realizaciji različitih studentskih aktivnosti i projekata te nudila mogućnosti za stručne prakse ili stipendije u prošloj, 2018. godini. Projekt se provodi na nacionalnoj razini, a osim poduzeća iz cijele Hrvatske, okuplja i studente s različitih sveučilišta u Povjerenstvo koje će već devetu godinu zaredom donositi odluku o dobitnicima ove jedinstvene nagrade.

Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija: stručne prakse, stipendije, ulaganje u studentske udruge i projekte, stručna potpora i organiziranje projekata te najbolji imidž. U svakoj kategoriji odabrana su 2 dobitnika pojedine nagrade. Jedna nagrada ide malim, odnosno srednjim poduzećima, a druga velikim poduzećima. Također, osim navedenih kategorija, dodijelit će se i Posebna nagrada Povjerenstva onome poduzeću koje se svojim iznimnim djelovanjem i velikim doprinosom istaknulo u više kategorija te već duži niz godina podupire studentske inicijative, a studente smatra kapitalom budućnosti.

Ovogodišnji članovi Povjerenstva koje odlučuje o dobitnicima su: eSTUDENT, Financijski klub, Poduzetnici bez granica – EWoB, Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike, Studentski informativni kutak, Hrvatska studentska asocijacija, Savez studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Na ceremoniji će sudjelovati oko 80 uzvanika, a nakon dodjele nagrada i popratnog sadržaja druženje će se nastaviti u kafiću Gymnasium. Više informacija možete pronaći na webu.

Doris Miloščić