Webp.net-resizeimage

Na završnoj proslavi, održanoj 18. lipnja 2019., obilježena je još jedna uspješna eSTUDENT godina. Ovogodišnji Sum Up čija je tema bila “Generation of Excellence” održan je u restoranu Lobby i tako je proslavljena još jedna Generacija uspješnosti.

Početak službenog dijela večeri obilježen je govorom bivšeg predsjednika Robija Špoljarića koji se zahvalio prisutnima na suradnji te predao vodstvo Udruge i riječ novoizabranoj predsjednici Ivani Bašljan. Kao što tema ovogodišnjeg Sum Upa nalaže, idući korak bio je dio svake maturalne zabave, a to je upoznavanje i predstavljanje kandidata za kraljicu i kralja večeri koji su za ovu prigodu morali odgovoriti na nekoliko pitanja iz publike. Uz dobra pića, slasne zalogaje, zanimljive razgovore i dobro raspoloženje održano je i glasovanje nakon čega su proglašeni kralj Ilir Sufaj i kraljica Julija Puškar Generacije uspješnosti 18./19. godine. Za sami kraj DJ je sačuvao najbolje pjesme pozivajući tako uzvanike na ples. 

Sum_up_18_6_2019 (151 of 372)

Sum_up_18_6_2019 (153 of 372)

Na ovogodišnjem Sum Up-u mi se sve svidjelo; od lokacije, glazbe koja je bila vrhunac večeri, do teme maturalne večeri. Iako nisam “dobila krunu” ugođaj je učinio da se svi prisutni osjećaju posebno. Nisam znala puno uzvanika, ali sam imala osjećaj pripadnosti čime je ovaj Sum Up upriličio pravi duh eSTUDENTa; svi  smo se osjećali dijelom zajednice.”, izjasnila se Maja, nova voditeljica tima za marketing.

Mišljenje je podijelila i Antonela iz tima odnosa s javnošću: “Uzevši u obzir proteklu akademsku godinu, ovaj Sum Up je bio događaj na kojem smo se svi, bivši i budući voditelji i predsjedništvo, natjecatelji i članovi, poduzeća i studenti, mogli međusobno povezati i bolje upoznati te koji je svojom veličinom uspio zaokružiti ovogodišnje uspjehe koji su pridonijeli napretku eSTUDENTa i cijele akademske zajednice. Posebne pohvale bih dala članicama event managementa i svim volonterima koji su svojim idejama kreirali veličanstvenu završnicu.

Sum Up je zamišljen kao neformalno druženje i povezivanje pobjednika eSTUDENTovih natjecanja, članova udruge te uglednih predstavnika gospodarske i akademske zajednice.

U nastavku donosimo djelić atmosfere – pogledajte kako je izgledao ovogodišnji Sum Up.

Sum_up_18_6_2019 (29 of 372)

Sum_up_18_6_2019 (260 of 372)

Sum_up_18_6_2019 (318 of 372)

Sum_up_18_6_2019 (346 of 372)

Marija Jurić