Daj i ti nekome šansu+FACEBOOK COVER

Proteklog tjedna, od 11. do 15. ožujka održan je humanitarni projekt Daj i ti nekome šansu“ u kojem su svi zainteresirani mogli na eSTUDENTovim štandovima na četiri lokacije u Zagrebu: Filozofskom fakultetu, Ekonomskom fakultetu, Učiteljskom fakultetu te na kampusu Borongaj donirati zdrave namirnice poput čajeva, meda, pekmeza, mlijeka na biljnoj bazi, čokoladnog mlijeka, prirodnih i gustih sokova te orašastih plodova. Osim prikupljanja donacija, cilj ovog projekta je potaknuti mlade ljude, studente i zajednicu na sudjelovanje u humanitarnim akcijama jer tako mogu nekome promijeniti život, ali i cijeli svijet.

Ove godine je tijekom akcije prikupljeno 156 sokova, 64 mlijeka na biljnoj bazi, 235 čokoladnih mlijeka, 128 čajeva, 68 džemova/pekmeza, 14 teglica meda te 71 paket orašastih plodova i drugih namirnica. Dio prikupljenih namirnica doniran je udruzi Dajmo im šansu koja je osnovana s ciljem pomaganja djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, oboljelima od kroničnih i malignih bolesti, te samohranim roditeljima, dok je jedan ostatak darovan udruzi “Krijesnica” kojima je također potrebna pomoć.

Što je prikupljeno5

Hvala svim studentima velikog srca i humanitarcima koji su se odazvali ovoj akciji te svima koji su na bilo koji način pomogli da ova akcija odzvoni u ušima i srcima mladih Zagrepčana!

Marija Bobinski