IMG_7285

IMG_7285

U sklopu Izleta na buduće radno mjesto, 13. svibnja zainteresirani studenti su posjetili tvrtku Creativa u Zagrebu gdje su naučili pravo značenje njihovog slogana “Razvijajmo se zajedno”. Kroz tvrtku provela ih je Barbara Tkalčević, koja već šest godina radi u Creativi, a koja je, također moderirala cijelo predavanje.

Trenutno Creativa radi na osnaživanju talenata, razvijanju potencijala, povećanju učinkovitosti timova i jačanju angažiranosti zaposlenika. Važni segmenti rada u Creativi su i usluge savjetovanja u organizacijskom razvoju poduzeća, stručne edukacije za HR specijaliste i razvojni ciklusi za građanstvo. Zaposlenici u tvrtki ističu važnost misije i vizije. Njihova vlastita misija jest stručnim znanjima i cijenjenjem čovjeka doprinositi širenju svijesti i povećanju izvrsnosti poduzeća i pojedinaca. Time sudjeluju u zajedničkom stvaranju kvalitetnijeg života u našem okruženju. Creativa posluje od 1997. godine te se od tad razvila u tri mala poduzeća:  Creativa d.o.o. i Creativa test d.o.o. iz Zagreba i Creativa BH d.o.o. iz Sarajeva. U svojih dvadeset godina poslovanja surađivala s više od dvjesto poduzeća, kao i s državnim agencijama, gradovima i sveučilištima. “Za uspješan rad vezan za ljudske potencijale potrebno je puno više nego samo učenje teorije. Potrebno je puno prakse, te neprestano educiranje i razvijanje”, objasnila je Barbara Tkalčević. Zaposlenice Creative,  također su ekspertice za psihološko profiliranje, procjene i istraživanja, dizajniranje i provođenje raznih aktivnosti i edukacija u području psihologije i komunikologije

Ovim putem željeli bismo još jednom zahvaliti svim zaposlenicima Creative koji su sudjelovali u ovom IBRM na gostoprimstvu i ljubaznosti.

Magdalena Bušić