web_cover

Srijeda 9. prosinac dan je kada upravo ti možeš pokazati svima da te od uspjeha dijeli samo tvoj rad i trud, a društveno neprihvatljive metode uopće ti nisu potrebne. U eSTUDENTu toliko vjerujemo u tebe da smo jedan cijeli projekt odlučili posvetiti baš tome. ‘Bez veze nije bezveze’ naš je način da pronađemo studente koji vjeruju u sebe i motiviraju ostale.

Svoju dozu motivacije taj dan potraži na Ekonomskom fakultetu Zagreb, Fakultetu elektrotehnike i računarstva te Studentskom domu Lašćina. Da bi nas lakše pronašao evo mali hint: posebno volimo menze i bicikle, a niti knjižnice nam nisu strane.

Ako si ipak jedan od onih koji vole inspirirati druge, Studentski centar, Filozofski fakultet i centar grada su lokacije za tebe. Potraži naš šareni post-it wall na kojem možeš zapisati svoje želje i time nam pokazati koliko vjeruješ u sebe.

Sad kad smo te motivirali i kad si s nama podijelio svoje planove, imamo za tebe još jedno iznenađenje. S dobrim vibrama nastavljamo u Pivani od 20.00 h gdje će pozornicom žariti i paliti Dino Petrić iz The Voicea, a Tin Sedlar i Goran Vugrinec iz Studija smijeha nasmijat će te do suza dok odmaraš noge od čagice.

Taj 9. prosinac zvuči kao dosta dobar dan, zar ne? Pridruži nam se i zajedno s nama obilježi dan kada svima pokazuješ da to možeš i sam! (bez društveno neprihvatljivih metoda)