JTI: “Upravljanje karijerom”

 

Japan Tobacco International (JTI ) je jedno je od pet poduzeća u svijetu kojima je dodijeljen certifikat Top Employer Global 2015. za poslodavce koji na svjetskoj razini stvaraju optimalne uvjete za svoje zaposlenike i njihov razvoj na profesionalnoj i osobnoj razini. Ne propusti priliku saznati na vrijeme kako upravljati karijerom.

 

Prijavi se za radionicu i saznaj od stručnjaka što je to karijera, kako joj se koncept mijenjao kroz vrijeme i kako planirati vlastitu karijeru! Dobit ćeš i primjer iz prakse- upravljanje karijerom u jednom od najboljih svjetskih poduzeća po tom pitanju. Požuri s prijavom jer broj sudionika je ograničen :)

 

Coca-Cola: “Idealni pripravnik”

 

Coca-Cola te poziva da im se pridružiš na radionici u sklopu koje ćeš dobiti mogućnost sam/a izraditi profil savršenog pripravnika!

Imat ćeš prilike upoznati se s nekim od njihovih osnovnih procesa upravljanja ljudskim potencijalima te ćeš kroz grupni rad biti u prilici odrediti i definirati što kao poslodavaci očekuju od budućih pripravnika i mladih talenata koji dolaze u njihovo poduzeće.

 

Radionica je korisna i praktična, naučit ćeš što treba istaknuti prilikom intervjua za posao, kako se postaviti prilikom predstavljanja, što se najviše uočava prilikom prvog dojma, kako ostaviti dobar utisak na poslodavca, na što paziti prilikom slanja maila i još puno korisnih informacija. U konačnosti, saznat ćeš što Coca Cola misli da je poželjno, a to ti može biti super pogotovo ako se planiraš prijaviti za pripravništvo koje će, šuška se, na radionici Coca-Cola i predstaviti.

 

Ne propusti svoju priliku i prijavi se za radionicu na vrijeme!

 

Nestle radionica Linkedin

Zasigurno ste čuli onu: “Ako nisi na fejsu, kao da ne postojiš“. To naravno nije relevantno, ali ono što je Facebook u našem neformalnom svakodnevnom životu, to je LinkedIn u poslovnom smislu. Kao što Facebook i ostale platforme imaju neka specifična pravila, tako je dobro znati i pravilno se predstaviti na mreži koja ima više od 380 milijuna registriranih korisnika u preko 200 zemalja svijeta, uključujući i Hrvatsku.

 

Na ovoj radionici će vas predstavnici iz poznatog poduzeća Nestle naučiti kako da iskoristite moć moderne tehnologije u svrhu bolje prezentacije svojih vještina i kompetencija, razvoja karijere i traženja posla. Saznat ćete kako otvoriti LinkedIn profil, koje podatke je bitno iznijeti i na koji način te kako biti zamijećen od strane potencijalnog poslodavca.

 

Povežite se s ljudima vaše struke iz cijelog svijeta. Budite dostupni potencijalnim poslodavcima i primajte novosti iz područja koja vas zanimaju!

 

CV Helpdesk

 

Članovi Starter organizacijskog tima kroz mnoge edukacije i komunikaciju s poduzećima naučili su puno o pisanju životopisa i motivacijskog pisma, a svoje znanje će nesebično podijeliti s tobom!

Ponesi svoj životopis i oni će ga prepraviti i vratiti sa savjetima za poboljšanje. Kroz kratko predavanje saznat ćeš kako sastaviti vrhunski životopis koji će te istaknuti među hrpom “sličnih”, a ujedno saznat ćeš i sve do najsitnijih detalja poput: kako slati otvorenu molbu, koji format je najpoželjniji, vole li poslodavci Europass, staviti sliku ili ne.