event

U srijedu 25.10. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu službeno je otvoren Event Management Contest, studentsko natjecanje u osmišljavanju promotivnih aktivnosti za premijsku marku proizvoda The Famous Grouse. Na otvorenju natjecanja, studenti su mogli saznati više o suradnji eSTUDENTa s Coca Colom HBC, o pravilima i tijeku natjecanja te nagradama za studente – 1.000 eura za prvo mjesto i mogućnost prakse u Coca Cola kompaniji.

filipPredavanje je otvoreno uz pozdravne riječi Petra Vizeka, potpredsjednika eSTUDENTa. Odmah nakon njega  uslijedilo je predstavljanje natjecanja koje je vodio Filip Verbanac, brand manager za marku The Famous Grouse, koja je partner ovog natjecanja. Filip je studentima pojasnio kako je natjecanje osmišljeno, koja su očekivanja i što se traži od natjecatelja da bi osvojili glavnu nagradu i moguću praksu u Coca-Coli.

Prijave na natjecanje otvorene su do  nedjelje 29.11., a svoje rješenje studenti mogu predati zaključno s 13.12. Proglašenje finalista održat će se 15.12., dok će se finalne prezentacije kao i proglašenje pobjednika te završni party održati 16.12.


Za sve vas koji ste propustili uvodno predavanje, osigurali smo snimku predavanja koju možete pronaći niže, a brief natjecanja u pismenom obliku možete preuzeti na linku.

Pozivamo vas da se prijavite na natjecanje preko linka i želimo svim natjecateljima puno sreće u izradi svojih rješenja :)

Video službenog otvorenja