15085569_1092853380831897_5715928188922778395_n

U srijedu, 23. studenoga 2016. godine s početkom u 18:00 sati na Arhitektonskom fakultetu u dvorani 422 Vizionar poziva sve one koji vole filmove i filmske plakate na predavanje Dizajn za film koji je SH&T. Najplodniji autori filmskih plakata Marko Šesnić i Goran Turković otkriti će vam što je dobar dizajn za film i zašto jedan plakat nastaje za tjedan dana, a drugi za godinu dana. Šesnić&Turković (SH&T) autori su filmskih plakata, špica i reklamnih kampanja za filmove u Hrvatskoj.

 

Tim Šesnić&Turković osnovao je vlastiti studio 2006. godine koji se bavi različitim područjima grafičkog dizajna kao što su vizualni identiteti, publikacije, dizajn izložbi, plakati, dizajn za film, ambalaže i signalizacije. Njihova osnovna misija kada pristupaju projektu je pronaći kvalitetno i kreativno rješenje koje će mu dati komunikacijsku snagu, dugovječnost te ga razlikovati od konkurencije.

 

Ako vas zanima sve o svijetu dizajna i zagriženi ste za kreativno izražavanje putem vizualnih komunikacija ovo je pravo predavanje za vas. Iskusni dvojac Šesnić&Turković svojim zanimljivim izlaganjem motivirat će vas da se počnete baviti osmišljavanjem i izradom plakata bilo koje vrste. Bez obzira na to bavite li se dizajnom ili ste samo zaljubljenik, predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente.

 

Vizionar je studentski natječaj za dizajn kojeg organizira udruga eSTUDENT. Misija je omogućiti studentima da pokažu svoj talent i povežu se s poslodavcima te osvoje novčane nagrade i praksu. Svrha natjecanja je stjecanje praktičnih znanja, iskustva i povezivanja studenata društvenih i umjetničkih usmjerenja.