WhatsApp Image 2019-10-24 at 14.59.38

Kako bi s lakoćom i sigurnošću zakoračio u studentski život, eSTUDENT je i ove 2019. godine pripremio Vodič za brucošerecept za uspješno i opušteno studiranje brucoša Grada Zagreba. 

Vodič koji život znači

U vodiču ćeš pronaći recept za uspješno učenje i različite načine suočavanja sa stresom tijekom izazovnih situacija na fakultetu i izvan njega. Uz to će ti pomoći da uspješno usvojiš studentski rječnik, te tako te pripremiti za studentski život. S druge strane, riješiti ćeš sve nedoumice vezane uz život u Zagrebu; moći ćeš pročitati što ti Zagreb nudi i gdje u Zagrebu učiti. Studentski život često donosi mnogo slobodnog vremena. Zato niti vodič nije propustio istaknuti niz ideja kako se opustiti od ispita te ugodno i kvalitetno iskoristiti svoje slobodno vrijeme. Na kraju vodiča te čeka iznenađenje koje je samo mali uvod u ono što ti studentski život može ponuditi.

Sreća prati hrabre

Studentski život se često smatra najljepšim periodom života, ali ponekad može biti zastrašujuć. Po prvi se put susrećeš s kolokvijima i ispitima, ECTS-ima i indeksom. Svu terminologiju studentskog života treba savladati, a opet se usput i zabaviti. Zato eSTUDENT i ove godine pruža ruku svim brucošima i ovim te vodičem nastoji uvesti u sve tajne studentskog života na najbolji mogući način. Pročitaš li ga, shvatit ćeš; u strahu su velike oči, a sreća prati hrabre kao što si ti.

Marija Jurić