Vizual-mail_1_1-1_(2)

Projekt Bez ‘veze’ nije bezveze  udruge eSTUDENT namijenjen je mladima, a posebice studentima koji završavaju fakultet i kreću u potragu za poslom. Cilj projekta je podići svijest zajednice o problemima s korupcijom prilikom zapošljavanja i potaknuti mogućnost zapošljavanja bez veze.

Bez ‘veze’ nije bezveze je projekt koji se provodi već sedam godina zaredom a povezan je s međunarodnim danom borbe protiv korupcije 9. prosinca na inicijativu studentske udruge eSTUDENT. On je namijenjen mladima, studentima i široj akademskoj zajednici, uključujući i profesore. Na taj način se apelira na mlade ljude da proaktivno djeluju i promjene trenutni način funkcioniranja sustava u Hrvatskoj. Samim projektom provodi se društveno odgovorno poslovanje te humanitarnim akcijama promiču vrijednosti unutar društva zalažući se za pošteno dobivanje posla bez korištenja osobnih veza kako bi se došlo do nekog radnog mjesta.

Na dan 9. prosinca članovi udruge eSTUDENT organiziraju mnoga događanja u sklopu projekta. Neke od aktivnosti koje će se 9. prosinca organizirati su štandiranje koje će se održavati kod Studentskog Centra i Ekonomskog fakulteta na kojima će se provoditi kratke edukacije, a održat će se i koncert banda Anger Managers u kafiću Taban u Tkalčićevoj ulici. Sve ove informacije moći ćete pronaći u idućim člancima i objavama na eSTUDENTovim Facebook i web stranicama.

Tim za društveno odgovorno poslovanje (DOP) ili Angels nizom projekata koje provodi tijekom cijele akademske godine nastoji djelovati na dobrobit kako same Udruge, tako i ukupne akademske zajednice. Nadalje, želimo poticati studente na promjene i ohrabriti ih pri postizanju ciljeva vlastitim znanjem, a zajednicu potaknuti na humanitarnost. Organiziranjem različitih projekata studenti mogu steći vrijedno iskustvo i nova znanja o radu u timu te važnosti komunikacije i međusobnog razumijevanja.