Nakon 4 mjeseca natjecanja došli smo do samoga kraja!

eSTUDENT i organizacijski tim natjecanja Mozgalo vas pozivaju na veliku završnicu natjecanja koja će se održati u utorak 26.5. u 17h u dvorani B1 na FER-u.

Mozgalo je prvo i jedino natjecanje u Hrvatskoj i regiji koje pokriva područje dubinske analize podataka, prediktivnog modeliranja i izrade Big Data rješenja. Ovogodišnji je zadatak bio kreirati prediktivni model koji će na osnovu zadanog skupa podataka odrediti koje su to karakteristike korisnika koji imaju najveću vjerojatnost da će dati pozitivan rezultat u marketinškoj kampanji.

Nakon motivacijskih predavanja, edukativnih radionica i konzultacija s partnerima projekta, natjecanje se približilo kraju. Objavljujemo finaliste ovogodišnjeg natjecanja koji će svoja rješenja predstaviti stručnom žiriju, a tri najbolja tima će ujedno i osvojiti dio nagradnog fonda od 30 000 kn!

mozgalo_fb_finalisti

 

Pridružite nam se na završnici natjecanja neovisno o sudjelovanju, steknite nova znanja iz ovog područja i motivirajte se za sudjelovanje na natjecanju iduće akademske godine.

UTO // 26.5.// 17:00 // FER // dvorana B1