Case Study Competition, vodeće studentsko regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva bliži se kraju.  Od pristiglih idejnih rješenja poduzeća su odabrala najbolja, a ti će timovi svoje ideje prezentirati upravo predstavnicima poduzeća i pokušati ih uvjeriti kako su upravo njihova rješenja ujedno i pobjednička.

Finalisti su:

adacta

finalistiCSC_Artboard 3

CSCfinalisti_Artboard_2

finalistiCSC_Artboard 4

finalistiCSC_Artboard 4 copy

finalisti-03

finalisti_PBZ_Artboard_2

splitskabanka

finalisti-04

finalisti-05

finalisti-07

Sljedeći korak za finaliste je prezentacija  rješenja. One najbolje očekuju  vrijedne nagrade u iznosu od 10 tisuća kuna za prvo mjesto, 5 tisuća za drugoplasirane te 3 tisuće kuna za treće mjesto. Uz novčane nagrade očekuju ih i prakse, pripravništva, dodatne edukacije i seminari. Svi timovi koji su predali rješenje dobivaju certifikat kao potvrdu sudjelovanja na natjecanju, a finalisti o prolasku u finale.

Finalistima želimo puno sreće u završnoj fazi natjecanja s njihovim prezentacijama te će im se koordinatori javiti sa daljnjim uputama i detaljnim informacijama. Svim ostalim sudionicima koji su predali rješenja želimo se zahvaliti što su bili dio ovogodišnjega Case Study Competitiona. Iako nisu stigli do finala nadamo se da su stekli nova, vrijedna znanja koja će im omogućiti da iduće godine oni budu jedni od finalista.

Tko je bio najinovativniji i najkreativniji te koja su rješenja oduševila predstavnike poduzeća saznat ćemo na svečanoj završnici 25. svibnja 2016. u 13 sati u Cinestaru Branimir centar.