U eSTUDENTu vrijedno radimo, ali kao i svi studenti, najviše se volimo zabavljati. S obzirom na to da u svemu što radimo dajemo svoj maksimum, niti naša druženja nisu iznimka.
Ono čemu se svaki član najviše veseli zasigurno je TEAMBUILDING koji se održava dva puta godišnje. Na ovim putovanjima uvijek se dogodi toliko legendarnih priča koje nam dugo mame osmijehe i koje se rado prepričavaju. Teambuilding se nikako ne propušta, a u slučaju da se brineš za ekipu, ne brini. Ekipa se ne traži, ekipa pronađe tebe!

Teambuilding_2

Teambuilding_3

Teambuilding_1

Ako ste shvatili da se družimo samo dva puta godišnje, prevarili ste se. Vrijedni članovi tima Ljudski potencijali organiziraju druženja na tjednoj bazi koja se popularno zovu  CASUALI. To su opuštena druženja na kojima se eSTUDENTi i prijatelji upoznaju, druže i zabavljaju. Često su tematski razrađeni pa ako voliš pjevati, maskirati se ili se pak samo zabavljati, ovo je mjesto za tebe. Na Casualima možeš pokazati svoje kreativne sposobnosti.

Casual_3Casual_2Casual_1

Ako si osoba koja uživa u prirodi, planinarenju i svim ostalim radostima na otvorenom, pravi događaj za tebe je CHUZACHaskanje Uz Zabavne Aktivnosti.

chuza1
chuza2

Ne voliš partibrejkere, obožavaš klubove, glazbu i ples? Ne brini, organiziramo i nekoliko velikih TULUMA tijekom godine, a svi znamo koliko su kvalitetni tulumi bitni za opuštanje od svakodnevnih obaveza. Dođi i pokaži tko je kralj/ica plesnog podija.

Tulum_2Tulum_1.png

Kako još uvijek nismo skroz odrasli, volimo se ponekad zabaviti kao kada smo bili klinci. Zato organiziramo POTRAGU na kojoj možeš pokazati svoje detektivske vještine. Pokaži inspektoru Clouseau da nije on najbrži u rješavanju zagonetki!  

potraga
potraga (2)
potraga 3

Na kraju uspješne godine dolazi SUM UP, druženje eSTUDENATa, partnerskih poduzeća i pobjednika svih naših natjecanja. Kroz zajednički osvrt na proteklu godinu saznajemo kako možemo biti još bolji :)

SumUp_3.pngSumUp_2SumUp_1