Prijavi se za Starter Subotu i impresioniraj budućeg poslodavca

Prijavi se za Starter Subotu i impresioniraj budućeg poslodavca“Starter Subota 4.0” održat će se u subotu 9. ožujka 2019. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u dvorani A-201 s početkom u 11:00 sati. Događaj je zamišljen kao trodijelna radionica kroz koju studenti svladavaju vještine ključne za pristupni proces kod zapošljavanja. Studente se nastoji podučiti kvalitetnoj izradi životopisa i pomoći im u snalaženju pri selekcijskim testiranjima i intervjuima.

Radionice će biti tematski podijeljene u tri dijela, a držat će ih članovi eSTUDENTa. Prva radionica “CV Helpdesk” trajat će od 11:00 do 13:00 sati i vodit će ju Mario Fraćin i Dominik Vitez iz tima Ljudski resursi, koji će studente obogatiti znanjem o tome kako pravilno napisati životopis i motivacijsko pismo. Druga radionica “Selekcijsko testiranje” trajat će od 13:00 do 15:00 sati i vodit će ju Jelena Gerjević i Ružica Martinović iz Starter tima, koji će studentima pokazati što trebaju znati prilikom odgovaranja na pitanja poslodavaca. Posljednja radionica “Selekcijski intervjui” trajat će od 15:00 do 17:00 sati i vodit će ju Marin Capan i Karen Brabanec iz Starter tima.  Na njoj će studenti moći saznati koja sve pitanja poslodavac može postaviti i što se od njih očekuje u odgovorima.

Maksimalan broj sudionika je 30, a zainteresirani se mogu prijaviti na Google formi do četvrtka 7. ožujka 2019. u 23:59 sati.

Antonela Jukić