Prijavi se na Vizionar, dođi na predavanje i (p)ostani dizajner

U sklopu natjecanja Vizionar koji je organiziran kao natjecanje za izradu vizualnih rješenja namijenjen studentskoj populaciji, u petak, 8. ožujka u 17:30 sati na Studiju dizajna u “Velikoj predavaonici” (Frankopanska 12) mlade hrvatske dizajnerice Klasja Habjan i Zita Nakić održat će motivacijsko predavanje na temu “(P)ostati dizajner”. Također, svi zainteresirani studenti se mogu prijaviti na natjecanje od 9. do 29. ožujka 2019. godine.

Na predavanju, mlade dizajnerice podijelit će svoja iskustva u području dizajna. Objasnit će kako su započele prvu suradnju razvijajući zajedničku freelance priču te podijeliti savjete za što brži i uspješniji početak rada. Osim toga, kroz pregled odabranih radova iz portfolija, predstavit će kako izgleda njihov proces razmišljanja i oblikovanja te gdje završe odbačena idejna rješenje.

Sudjelovanjem na natjecanju studenti dobivaju priliku raditi na projektnim zadacima s kojima će se susresti u praksi. Osim što imaju priliku razviti svoje ideje i pokazati svoju kreativnost u najširem spektru, studenti dobivaju priliku stupiti u kontakt s budućim poslodavcima, dobiti koristan feedback te steći praktična znanja. Uz to, sudjelovanje na natjecanju omogućuje osvajanje novčanih nagrada i mogućnost stručnih praksi. No, najvažnije od svega, najbolje rješenja dobiva priliku implementacije u stvarnom poslovnom svijetu.

Ako si kreativan i zanima te dizajn dođi na predavanje i prijavi se na natjecanje. Prijave počinju 9. ožujak, a sve informacije možete pronaći na stranicama Vizionara.

Lucija Leontenko