Treći Career Boot Camp je prilika za pronalazak posla nakon fakulteta. Prijavi se i prihvati izazov!

3_cbc

Internetski portal posao.hr, po treći put, od 16. do 19. srpnja u Zadru organizira „Career Boot Camp“projekt, koji će na interaktivan i zabavan način, najmotiviranijim studentima pomoći da nauče biti konkurentni na tržištu rada na kojem će se uskoro naći. Okupljanje nove grupe studenata nastavak je prethodna dva Career Boot Campa održana u 2014. godini, koji su izazvali velik interes studenata i poslodavaca tijekom kojih su neki od studenata već dobili prve ponude za posao. „Career Boot Camp“ jedinstveni je projekt ovakve vrste u Hrvatskoj te zanimljivo događanje na kojem će izabrani studenti i poslodavci, odnosno stručnjaci iz upravljanja ljudskim resursima, imati priliku međusobno se upoznati kroz razne aktivnosti.

U četiri dana odabrani studenti će se upoznati s potencijalnim budućim poslodavcima kroz predavanja, brojne radionice i zadatke na kojima će učiti o načinu funkcioniranja korporativnog svijeta i kulture. Studenti će tako moći saznati koje vrline, znanja i vještine poslodavci traže, kako graditi svoju karijeru, u koja znanja uložiti trud i vrijeme, saznati što poslodavci očekuju od njih te druge informacije koje će im omogućiti osobni i profesionalni razvoj.

Sudjelovanje u 3. ciklusu Career Boot Camp za studente je u potpunosti besplatno te posao.hr poziva sve zainteresirane studente završnih godina da se do 21.06.2015. prijave putem linka: http://www.posao.hr/prijava/3-career-boot-camp-prihvati-izazov/18115/ nakon čega će stručna komisija (odbor) odabrati 20 najboljih koji će imati priliku sudjelovati na 3. Career Boot Campu i steći korisna iskustva te izgraditi mrežu kontakata i poznanstava.

 

Career Boot Camp posebno će koristiti i stručnjacima iz ljudskih resursa koji će imati priliku upoznati i kontaktirati najmotiviranije studente, pratiti njihov razvoj iz akademskog u poslovni svijet te im ponuditi stručne prakse ili ih zaposliti u svojim tvrtkama. Pronalazak mladih, proaktivnih zaposlenika i njihovo zapošljavanje i razvoj, izazovi su za mnoge kompanije koje su svjesne važnosti zapošljavanja perspektivnih mladih osoba.

Krajnji cilj Career Boot Camp jest stvoriti bazu najboljih studenata koji će nakon završenog fakulteta, imati poslovne ponude i kvalitetan networking s ostalim studentima i stručnjacima iz ljudskih resursa vodećih hrvatskih tvrtki.