Zlatni-index-header_estudent-dimenzije

Započele su prijave studentskih zborova i udruga kako bi se formiralo Povjerenstvo koje će odlučivati o dobitnicima nagrade Zlatni indeks za 2017. godinu. Prijave su otvorene 18. prosinca, a natječaj završava 12. siječnja 2018. godine. Na natječaj se mogu prijaviti studentske udruge i zborovi s područja cijele Hrvatske. Zlatni indeks je nagrada koja se dodjeljuje poduzećima koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu i obrazovanju, ali i onim poduzećima koja su omogućila studentima usavršavanje ili uvid u poslovni svijet.

Naime, radi se o jedinstvenoj nagradi u Republici Hrvatskoj, a dobitnike bira Povjerenstvo sastavljeno od studenata. Poduzeća se sama prijavljuju na projekt, koji im je jedinstvena prilika ne samo za promociju i izgradnju dobrog imidža, nego i za povezivanje s kvalitetnim studentima, po mogućnosti budućim zaposlenicima. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

  1. Stručne prakse
  2. Stipendije
  3. Ulaganje u studentske udruge i projekte
  4. Stručna potpora i organiziranje projekata
  5. Najbolji imidž

Svaka studentska udruga ili zbor koja se odluči prijaviti na natječaj za Povjerenstvo ispunjava obrazac u kojeg unosi osnovne podatke o udruzi ili zboru, a navodi i sve projekte na kojima je radila. Na temelju projekata, biraju se najaktivnije udruge i zborovi sa svih sveučilišta u Hrvatskoj. Odabrane udruge ili zborovi šalju svog predstavnika u Zagreb kako bi se formiralo Povjerenstvo koje će donijeti zajedničku odluku o tome tko su dobitnici Zlatnog indeksa.

Smatrate li da vaša udruga/zbor treba biti dio ovog projekta i želite sudjelovati u odabiru dobitnika Zlatnog indeksa za 2017. godinu prijavite se na linku. Ugodno druženje i lijepo iskustvo je zagarantirano, a možda vaša udruga ili zbor dobije priliku biti sa suprotne strane ocjenjivačkog stola.

Matea Rubil