konacni-ured2_(1)

Od ove godine eSTUDENTov tim „Poslovno savjetovanje“ pronašao je svoj prostor na službenoj web stranici eSTUDENTa pod prikladnim nazivom URED. Kako bi povećali svoju dostupnost i prepoznatljivost, odlučili su se približiti javnosti sa svojim mjestom na Internetu. Mjestom na kojemu se mogu dobiti potrebni podaci o ovome projektu, koji se sastoji od 12 proaktivnih studenata volontera ranije navedenog tima, čiji je glavni cilj pružiti besplatno poslovno savjetovanje startup tvrtkama, malim i srednji poduzećima, obrtima i OPG-ovima.

Ovo je skupina ambicioznih, mladih i inovativnih studenata, koji kontinuiranim brainstormingom  pronalaze rješenja gdje god se nalazili, bilo to u kabinetu udruge ili uredu klijenta. Upravo mobilnost njihovog ureda, promjene okruženja radnoga mjesta omogućavaju povećanje kreativnosti i inovativnosti rješenja kao i razumijevanje potreba njihovih klijenata. Ovaj tim spreman je suočiti se sa svakim problemom iz različitih područja s kojim se poduzeća susreću. Upravo različiti interesi tima (financije, digitalni marketing, poslovna matematika i statistika itd.) pridonose širini stručnog znanja koji omogućava generiranje adekvatnih rješenja i savjeta.

Besplatne usluge koje URED pruža su raznolike, od financijske analize poslovanja, izrade financijskih planova, istraživanja i analize tržišta, statističke obrade podataka itd. Ove usluge namijenjene su svima te se svakom klijentu pristupa individualno i posvećuje se maksimalna pažnja. Također, s obzirom na to da su članovi tima fleksibilni s raspoloživim vremenom dodatno se povećava pažnja klijentu.

Ako smatrate da je Vašem poduzeću, poduzeću u kojem radite ili s kojim surađujete potreban poslovan savjet, slobodno kontaktirajte URED koji će Vam rado pružiti niz besplatnih rješenja. Studentska kreativnost, visoka razina komunikacijskih, organizacijskih i pregovaračkih vještina te usmjerenost k aktivnom slušanju i timskoj suradnji čine URED Vašim idealnim poslovnim partnerom. Sve dodatne informacije poput uvjeta korištenja i često postavljenih pitanja potražite na web mjestu UREDA.

Marija Magdalena Slović