12650210_10207941486390597_1141713462_n

Ekonomist si i u slobodno vrijeme slikaš? Studiraš matematiku, a u slobodno vrijeme kipariš? Studiraš na FER-u i sklapaš robote?  Evo prilike da se istakneš!

Otvorili smo natječaj za najkreativnija umjetnička ili tehnička djela na temu Ostvarene mogućnosti kojim pozivamo sve talentirane studente, i one koji se tako osjećaju, na sudjelovanje u Natječu i doprinos ceremoniji dodjele nagrada Zlatni indeks, na kojoj će biti prisutni brojni predstavnici gospodarske i akademske zajednice. Imaš vremena do 29. veljače 2016. kako bi svoj rad prijavio/la na Natječaj!  Uvjete za prijavu i nagrade pogledaj u samom Natječaju na linku.

Radovi mogu biti likovne, tehničke, dizajnerske, arhitektonske ili druge prirode. Naziv teme je Ostvarene mogućnosti, a cilj rada na maštovit način prikazati ostvarenje studentskih potencijala te time i ostvarenje vlastitih mogućnosti. Kroz svoj rad možeš pokazati na koji način gledaš na mlade ljude – studente, koji su prepoznali, zgrabili i ostvarili mogućnosti kojih je svijet prepun. Također, možeš prijaviti svoj već objavljeni rad koji je postigao uspjeh, odnosno ostvario tvoje potencijale, čime su ti se otvorile brojne prilike.  Sva ostala obilježja rada ostavljaju se na izbor tvojoj dosjetljivosti.

Svoj rad trebaš fotografirati i/ili snimiti te poslati na službenu e-mail adresu zlatniindeks@estudent.hr s naslovom “Za izložbu Vrt ostvarenih mogućnosti”.

Budi dijelom ove studentske priče te je svojim radom učini svojom!