12592038_10207866383873081_1270816115_o

Službeno je otvoren natječaj za jedinstvenu nagradu poduzećima koja omogućuju bolji studentski standard i obrazovanje – Zlatni indeks. Studenti će tako šestu godinu za redom nagraditi velika, srednja i mala poduzeća koja posluju u Hrvatskoj i na taj način im pokazati zahvalnost za njihovo aktivno sudjelovanje u studentskom usavršavanju, a druge potaknuti da se više potrude u budućnosti.

Prijave su u tijeku i pozivamo sva poduzeća da se prijave do 12. veljače za osvajanje nagrade Zlatni indeks. Prijaviti se mogu sva profitno usmjerena poduzeća i institucije koja su sudjelovale u poboljšanju studentskog standarda na području Republike Hrvatske u 2015. godini. Prijave su moguće u 5 kategorija:

  1. Stručne prakse,
  2. Stipendije,
  3. Ulaganje u studentske udruge i projekte,
  4. Stručna potpora i organiziranje projekata,
  5. Najbolji imidž.

Uz to, svi prijavljeni ulaze u izbor za Posebnu nagradu Povjerenstva za koju se nije moguće zasebno prijaviti.

Radi bolje transparentnosti i korektnosti dodjele za svaku kategoriju, nagrade će se dodjeljivati u dva dijela: mala i srednja privatna poduzeća te velika (mješovita/ javna i privatna) poduzeća. Potrebno je izvršiti pretprijavu na službenoj stranici natjecanja i samu prijavu slanjem dokumenata koji su potrebni za sudjelovanje ovisno o kategoriji nagrade za koju se prijavljuje poduzeće. Za sve dodatne informacije i pitanja poduzeća se mogu javiti putem službene e-mail adrese: zlatniindeks@estudent.hr.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku u Hrvatskoj i pokažite javnosti svoj trud i ulaganje u temelj zajedničke budućnosti – studente.

Prijave za poduzeća su u tijeku i traju do 12. veljače, a prijaviti se možete OVDJE.