ZI19-Web-header

Prijave za Povjerenstvo koje će odlučivati o dobitnicima nagrade Zlatni indeks za 2019. godinu počinju 2. prosinca 2019. i traju do 10. siječnja 2020., a prijaviti se mogu studentski zborovi i udruge s područja cijele Hrvatske. Zlatni indeks je jedinstvena nagrada koja se dodjeljuje poduzećima koja aktivno sudjeluju u životu studenata te tako doprinose obrazovanju, rastu i razvoju studenata u poslovnom svijetu. Nagrada se dodjeljuje već desetu godinu zaredom te svake godine nailazi na sve veći interes u gospodarskoj zajednici.

Webp.net-resizeimage

Studentski zborovi i udruge okupljeni u Povjerenstvo odlučuju o dobitnicima

Poduzeća se sama prijavljuju za Zlatni indeks koji im je prilika ne samo za promociju i izgradnju dobrog imidža već i za povezivanje sa studentima, odnosno budućim zaposlenicima, dok o nagradama odlučuje Povjerenstvo sastavljeno od studentskih zborova i udruga. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

  1. Stručne prakse
  2. Stipendije
  3. Ulaganje u studentske udruge i projekte
  4. Stručna potpora i organiziranje projekata
  5. Najbolji imidž

Svi zainteresirani se na natječaj za Povjerenstvo mogu prijaviti ispunjavanjem obrasca u koji se unose osnovni podaci o zboru ili udruzi te svi projekti na kojima su radili. Na temelju projekata, biraju se najaktivniji zborovi i udruge sa svih sveučilišta u Hrvatskoj. Odabrani zborovi i udruge šalju svog predstavnika u Zagreb gdje se formira Povjerenstvo koje zajednički odlučuje o dobitnicima Zlatnog indeksa.

Ispuni obrazacpostani dio Povjerenstva te sudjeluj u odabiru poduzeća koja će dobiti Zlatni indeks za 2019. godinu.

Anamaria Bilić