53250656_1178747485613761_4227457827515400192_n

Prijave za natjecanje Smartup počinju 4. i traju do 24. ožujka 2019. godine, dok je svečano otvorenje natjecanja 13. ožujka u 17 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Svi zainteresirani studenti na natjecanje se mogu prijaviti na linku, a prijaviti se mogu u timovima od dvije do pet osoba nevezano za fakultet na kojem studiraju. Također, mogu se prijaviti individualno, ali će na kraju prijava preko burze grupa biti spojeni u timove. Za  prijavu je dovoljna samo ideja, a ona se kroz natjecanje razvija u poslovni plan uz savjete i ideje koji se dobivaju od drugih članova tima i mentora.

Najbolje timove očekuje primamljiv nagradni fond te razne atraktivne nenovčane nagrade koje će pomoći lansiranju njihovog startupa.

Na otvorenju natjecanja, motivacijsko predavanje održat će Nenad Bakić, jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i investitora, poznat po STEM revoluciji, koji će govoriti o svojim uspješnim i manje uspješnim startupima, tvrtkama i projektima kao i o svojoj životnoj filozofiji. Uz njega, predstavit će se partneri projekta, a nekoliko riječi reći će i prošlogodišnji pobjednici natjecanja, tim Prostec.

Osim edukativnih radionica, svi natjecatelji kroz natjecanje imat će priliku upoznati se s mentorima projekta kojima će prezentirati svoje ideje te s njima surađivati i dobivati savjete za budućnost. Također, natjecatelji će dobit uvid u svijet uspješnih poduzeća, uvest će ih se u važnost izgradnje kontakata – networking. Uz radionice svaki tim će pri predaji svojih rješenja tj. poslovnih planova dobiti savjete kako nešto poboljšati ili ispraviti od raznih mentora koji sudjeluju na projektu.

Zanima te svijet startupova i poduzetništva? Imaš zanimljivu ideju i želiš postati sam svoj šef? Htio bi vidjeti kako bi tvoja ideja prošla na tržištu, ali te je strah? Odgovore na ova i još mnoga pitanja možeš dobiti ove godine prijavom na natjecanje Smartup.

Za sva pitanja vezana za natjecanje možete se javiti na mail smartup@estudent.hr