Career Speed Dating_ilustracija

Prijavite se na Career Speed Dating i u osam minuta pronađite budućeg poslodavca ili praksu! Studente će na jedinstvenom spoju selekcijskog intervjua i speed datea dočekati 48 tech poduzeća, poput Rimac Automobila, Infobipa i Exordium Gamesa. Jednodnevni Career Speed Dating održat će se 12. prosinca na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, dok su prijave za jedinstveni spoj selekcijskog intervjua i speed datea otvorene do 30. studenog. Cilj projekta je osigurati platformu koja će poduzećima omogućiti direktnu vezu s visoko kvalificiranim studentima, a studentima mogućnost zapošljavanja ili prakse u struci.

Pripremite životopis i odaberite svoju poslovnu skupinu

Studenti se na Career Speed Dating događanje prijavljuju sa životopisom, a unutar prijavnice trebaju označiti u kojoj skupini žele graditi poslovnu karijeru. Poduzeća su podijeljena u osam skupina, a svaku skupinu čini ukupno šest poduzeća iz dvanaest industrija: bankarske, ICT, energetske, automobilske, game development, mobile development, web development, telekomunikacijske, software, fintech, elektroindustrije te osiguranja. Svaki intervju sa željenim poduzećem iz odabrane skupine trajat će osam minuta. Zato studenti, proučite 48 poduzeća koja dolaze na četvrti po redu Career Speed Dating i pripremite se za razgovor koji će vam pomoći u daljnjem razvoju poslovne karijere.

Jedinstveni spoj selekcijskog intervjua i speed datea organiziraju Centar Karijera FER-a i udruga eSTUDENT. Više informacija o događanju možete pronaći na internetskoj stranici ili Facebook stranici Career Speed Datinga.

Marija Jurić