IMG_0115


U sklopu projekta Izlet na buduće radno mjesto 28. studenog 2019. u Zagrebu, Chilloutka (Ilica 15), održan je Izlet u tvrtku Pevec. Važnost i kvalitetu projekta eSTUDENTa ”Izlet na buduće radno mjesto” prepoznale su brojne tvrtke, a projekt se također pokazao iznimno uspješnim jer omogućuje studentima poveznicu s tvrtkama u kojima bi voljeli raditi. Na dvosatnom predavanju sudjelovali su organizatori eSTUDENT, direktorica sektora ljudskih potencijala tvrtke Pevec Gordana Frgačić te studenti koji su se prethodno prijavili na predavanje putem prijavnog obrasca. 

IMG_0198

Kroz neformalno druženje predstavljena je organizacijska kultura tvrtke te svakodnevna radna atmosfera. Direktorica sektora ljudskih potencijala tvrtke Pevec, Gordana Frgačić savjetovala je studente kako pregovarati na razgovoru za posao te kako postići željene uvjete rada. Na predavanju se govorilo o tome što je dobro učiniti tijekom selekcijskog procesa da bismo pridobili potencijalnog poslodavca te kako izbjeći ono čime bismo ga odbili. U okviru radionice ”kako pregovarati na razgovoru za posao” istaknula se važnost dobre pripreme i pažljivo pisanog životopisa. “Moramo paziti da u životopis stavimo relevantne informacije za potencijalnog poslodavca jer se možemo pronaći u situaciji da uz nas stoji još mnoštvo ljudi koji su sa istim ciljem došli na razgovor. Naglašavanje bitnih informacija u životopisu može nas istaknuti i pomoći da dobijemo prednost nad drugim kandidatima. Zatomiti, odnosno istaknuti, ključno je u svakom životopisu.”

Sve zainteresirane studente pozivamo na idući Izlet na buduće radno mjesto, a kako su protekli prošli susreti možete vidjeti ovdje. Mjesto i vrijeme održavanja budućih susreta možete saznati na stranicama eSTUDENT.hr, eSTUDENT newsletter i eSTUDENT facebook stranicu na kojima će biti uskoro objavljene dodatne informacije. Također, potaknuti ovim susretom, želimo istaknuti kako će radionice biti uključene u svaki budući izlet. 

 

                                                                                                                                                                   Marijana Vujnović