Biti partnerom eSTUDENTa znači biti partner svih studenata u Republici Hrvatskoj! Mogućnosti su brojne, u što su se uvjerila i brojna vodeća poduzeća u RH.

Webp.net-resizeimage

Kao partneri eSTUDENTa poduzeća dobivaju jedinstvenu priliku doći do velike mreže uspješnih, proaktivnih studenata od kojih će mnogi jednog dana postati i njihovi zaposlenici. Pomaganje rada studentske zajednice i omogućavanje stjecanja praktičnih iskustava i znanja kroz razne projekte koje zajednički organiziramo daje ogromne mogućnosti svim poduzećima koja surađuju sa eSTUDENTu i čini neizostavan dio njihovog poslovanja.
eSTUDENTu su Partneri svi oni gospodarstvenici koji zajednički i ravnopravno rade na projektima. U tom procesu zajedno učimo i međusobno si pomažemo.


Optimized-IMG_2494

eSTUDENT sa svojim partnerima ne ostvaruje suradnju samo na području projekata, već je taj odnos puno dublji i kompleksniji. Ta kompleksnost se očituje u potpomaganju medusobnog napretka i razvoja u svakom pogledu kao što je organiziranje raznih edukacija, pomoći pri promociji ostalih aktivnosti itd.
Već 16 godina uspješnog djelovanja i mnoštvo uspješnih projekata koje zajednički organiziramo najbolji su dokaz kako je suradnja izmedu eSTUDENTa i gospodarske zajednice vrlo uspješna i produktivna.


Profesori su za nas izvor znanja, velika podrška i pomoć pri ostvarenju naših projekata.

eSTUDENT već 16 godina postojanja ima podršku Sveučilišta u Zagrebu. Za više od 40 projekata tijekom akademske godine preko 10 fakulteta sastavnica Sveučilišta u Zagrebu osigurava prostor, dvorane i opremu za sve naše aktivnosti.
ibrm_pliva_2
Velik broj profesora pruža potporu projektima iz njihovih stručnih područja. Nerijetko sudjeluju kao stručno povjerenstvo, a na specifičnim natjecanjima mogu imati ulogu kreatora zadataka. Dostupni su sudionicima i članovima Udruge za savjete te održavaju edukacije i radionice. Cijela akademska zajednica aktivno se uključuje u promociju rada Udruge među studentima, ali i prema gospodarskoj zajednici.

Sve zainteresirane za suradnju, pozivamo da nam se jave na e-mail adresu estudent@estudent.hr