Otvaramo Vizionar

27.02.2017.
vizionar

Otvaramo Vizionar – najveće studentsko natjecanje u dizajnu!

 

Članovi organizacijskog tima Vizionara pozivaju vas na službeno otvorenje natjecanja koje će se održati 1. ožujka 2017. na Arhitektonskom fakultetu u 18 sati. Održat će se predavanje na kojemu će se natjecatelji upoznati s ovogodišnjim case-ovima te će dobiti uvid u ono što ih očekuje na ovogodišnjem natjecanju.

Studenti se na natjecanje mogu prijaviti individualno ili u paru, ovisno o njihovim osobnim preferencijama. Kada postanu sudionici natjecanja, studenti imaju priliku prisustvovati na kreativnim radionicama na kojima mogu pokazati svoj talent i vještine kojima raspolažu, no i usvojiti nove vještine koje će im biti od koristi u budućnosti. Jedna od najkorisnijih stvari koju osobe zainteresirane za dizajn mogu dobiti od ovog natjecanja su direktne povratne informacije od marketinških stručnjaka s kojima Vizionar surađuje.

Konzultacije su organizirane u poznatijim tvrtkama koje vode iskusni ljudi u branši te mogu dobiti savjete kako poboljšati svoje radove. Osim dogovorenih konzultacija, studenti koji se istaknu svojim sposobnostima i znanjem mogu dobiti i praksu u nekoj od organizacija.

Prošlogodišnji pobjednik Vizionara, Tomislav Fabijanić, toplo preporučuje svima koji se razumiju u dizajn da se prijave na natjecanje:

„Vizionar pruža mogućnost rada za klijente do kojih je vjerojatno teško doći u tako ranim fazama karijere. A pretpostavljam da je takve stvari uvijek dobro imati u portfoliju. Osigurava određenu vidljivost među vodećim profesionalcima iz struke.“

S obzirom na to da na početku natjecanja svi kandidati prilažu svoje životopise, koje organizatori natjecanja zatim šalju poslodavcima, čak i oni koji ne dobiju priliku za praksu imaju mogućnost uspostaviti kontakte s potencijalnim budućim poslodavcima i partnerima.
Vizionar je najveće studentsko natjecanje u dizajnu koje organizira studentska udruga eSTUDENT u suradnji s partnerima. Vizionar je zamišljen kao natjecanje koje će potaknuti poduzetnički duh i proaktivnost. Također, Vizionar je odlična prilika da se oni koji imaju smisla za dizajn okušaju u novim izazovima i iskoriste svoje znanje. Između ostalog, to je odlična prilika za studente da naprave prvi korak u svojoj budućoj karijeri, a da se pritom i dobro zabave.

Amadea Bilanović