Clipboard01

U petak 16.10. na FER-u je održano prvo ‘Drago mi je, eSTUDENT’ predavanje na kojem su svi studenti zainteresirani za članstvo u eSTUDENTu mogli saznati više informacija o Udruzi, upoznati voditelje i osjetiti dio atmosfere koja se provlači kroz rad u Udruzi.

Predavanje je otvoreno uz pozdravne riječi Luke Šlibara, predsjednika eSTUDENTa, a odmah nakon toga uslijedilo je predstavljanje svih timova Udruge, njih 21. Svaki se tim predstavio na svoj jedinstven, kreativan i zabavan način u obliku kratkog videa, a nakon toga, voditelji timova su uživo ispričali najvažnije informacije o tome što studenti mogu očekivati od rada u njihovom timu te koje vještine i iskustva mogu steći.

Uz malo priče, puno smijeha i par simpatičnih gafova, vrijeme nam je svima brzo prošlo.

Na kraju samog predavanja, voditelj Petr Vizek je upoznao studente sa samim procesom prijava u eSTUDENT i istaknuo najvažnije informacije i datume. Nakon predavanja, veselo društvo preselilo se u Klub zadarskih studenata gdje se upoznavanje nastavilo uz koju rundu pića.

Za sve vas koji ste propustili prvi ‘Drago mi je, eSTUDENT’ , organizirali smo još dva predavanja:

  • 20.10./ EFZG / dvorana 3 / 18h
  • 21.10./ FFZG / dvoranu i termin javimo naknadno :)

Naš event za ‘Drago mi je, eSTUDENT’ predavanja možeš pronaći na facebooku preko linka

Ne zaboravite, eSTUDENT prima članove samo jednom godišnje i u Udrugu se možete prijaviti najkasnije do 22.10. preko naše web stranice (samo klikni ovaj gumb desno ;) )