FB_IMG_1555587706365

U suradnji eSTUDENTovog Consulting tima URED i revizorsko-konzultantske kuće PwC (Pricewaterhouse Coopers), u srijedu, 17. travnja održana je interaktivna radionica na temu feasibility study (studija izvedivosti). Radionicu je vodio Karlo Jadanić, menadžer u odjelu poslovnog savjetovanja u PwC-u.

PwC je pripadnik tzv. “velike četvorke” u revizorskom svijetu, a zalažu se za pružanje kvalitetnih usluga na području revizije i računovodstvenog savjetovanja, poslovnog savjetovanja i poreznih usluga. Tim uslugama bavi se i eSTUDENTov Consulting tim URED, koji nudi usluge poslovnog savjetovanja različitim tipovima poduzeća i poduzetnicima s ciljem povećanja njihove konkurentnosti i efikasnosti poslovanja na domaćem i inozemnom tržištu.

20190417_182916

Članovi Consulting tima URED, koji su sudjelovali na radionici, veoma su zadovoljni stečenim znanjem, a posebno im se svidjelo što su na stvarnom primjeru mogli vidjeti kako izgleda postupak izrade studije izvedivosti. Primjer koji im je Jadanić pokazao bila je studija izvedivosti privlačenja građana starije dobi iz Središnje Europe u staračke domove u Jugoistočnoj Europi, koju je PwC izradio za stvarnog klijenta. Stečeno znanje članovima će zasigurno koristiti u budućem radu i daljnjim karijerama.

Za kraj želimo zahvaliti voditelju radionice na izdvojenom vremenu i dijeljenju svojih znanja i iskustava.