IMG_6009

U petak, 3. ožujka 2017., članovi udruga odabranih na natječaju za Povjerenstvo Zlatnog indeksa, donijeli su odluke o dobitnicima Zlatnih indeksa.

Povjerenstvo Zlatnog indeksa 2016. činili su:

Europska udruga studenata prava – ELSA Split (Sveučilište u Splitu)

Udruga iTHEom (Sveučilište u Splitu)

Udruga studenata Građevinskog fakulteta Osijek (Sveučilište u Osijeku)

Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike (Sveučilište u Zagrebu)

Savez studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva (Sveučilište u Zagrebu)

Udruga studenata biotehnologije Rijeka (Sveučilište u Rijeci)

AIESEC Zagreb (Sveučilište u Zagrebu)

Financijski Klub (Sveučilište u Zagrebu)

Nakon zatvaranja prijava za poduzeća koja su svojim djelovanjem doprinijela studentskom životu u 2016. godini, održan je kongres na kojem je Povjerenstvo odlučilo o dobitnicima nagrade. Osim samog donošenja odluka, članovi Povjerenstva imali su jedinstvenu priliku družiti se i povezati s ostalim renomiranim studentskim udrugama te stvoriti nova poznanstva.

Članovima Povjerenstva koji nemaju prebivalište u Zagrebu, prijevoz su omogućili Panturist, Brioni i Clissa. O odluci se raspravljalo u prostoru Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, a za ručak se pobrinuo Ožujsko Pub Tkalča. Za cjelodnevnu energiju Povjerenstva zaslužni su Prijatelji projekta: Dukat, pekare Bašić i Dinara, Studentski Centar te Red Bull ekipa.

Nakon dugotrajnog vijećanja koje je trajalo do večernjih sati članovi Povjerenstva dan su završili ugodnim druženjem.

Nagrada je dodijeljena u četiri kategorije: Stipendije, Stručne prakse, Stručna potpora i organiziranje projekata i Ulaganje u studentske udruge i projekte. Također, odlučeno je i o Posebnoj nagradi povjerenstva za koju se nije bilo moguće prijaviti. Dobitnici u kategoriji Najbolji imidž odabrani su od strane Hendala koji već sedmu godinu zaredom provodi istraživanje tržišta o imidžu poduzeća među studentskom populacijom. Dobitnici nagrade Zlatni indeks 2016. bit će proglašeni na svečanoj ceremoniji 21. ožujka 2017. godine.

Ivona Ivanković i Nina Pamić

IMG_6050