Zlatni indeks 2

Prijave za Povjerenstvo koje će odlučivati o dobitnicima nagrade Zlatni indeks za 2018. godinu počinju 10. prosinca 2018. i traju do 14. siječnja 2019., a prijaviti se mogu studentski zborovi i udruge s područja cijele Hrvatske. Zlatni indeks je jedinstvena nagrada koja se dodjeljuje poduzećima koja aktivno sudjeluju u životu studenata te tako pridonose njihovom obrazovanju i stručnom usavršavanju.

Zlatni indeks 1

Poduzeća se sama prijavljuju za Zlatni indeks koji im je prilika ne samo za promociju i izgradnju dobrog imidža već i za povezivanje sa studentima, odnosno budućim zaposlenicima, dok o nagradama odlučuje Povjerenstvo sastavljeno od studentskih zborova i udruga. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

  1. Stručne prakse
  2. Stipendije
  3. Ulaganje u studentske udruge i projekte
  4. Stručna potpora i organiziranje projekata
  5. Najbolji imidž

Svi zainteresirani se na natječaj za Povjerenstvo mogu prijaviti ispunjavanjem obrasca u koji se unose osnovni podaci o udruzi ili zboru te svi projekti na kojima su radili. Na temelju projekata, biraju se najaktivnije udruge i zborovi sa svih sveučilišta u Hrvatskoj. Odabrane udruge i zborovi šalju svog predstavnika u Zagreb gdje se formira  Povjerenstvo koje zajednički odlučuje o dobitnicima Zlatnog indeksa.

Ispuni obrazac i postani dio Povjerenstva te sudjeluj u odabiru poduzeća koja će dobiti Zlatni indeks za 2018. godinu.

Zlatni indeks 2

Marija Jurić