cover-za-event11

Nema ljepše stvari od osmijeha jednog djeteta. Zbog toga eSTUDENT još jednom želi pokazati kako dobra djela nisu rezervirana samo za određeno doba godine. Od 7. do 23. ožujka tim za društveno odgovorno poslovanje, treću godinu za redom, provodi akciju pod nazivom “Nepotrebno je nekome potrebno”. I ti imaš priliku uključiti se i malim dobrim djelom donijeti puno sreće i smijeha onima koji to najviše zaslužuju – djeci.

Cilj projekta je prikupiti materijalne potrepštine za koje smatramo da bi nekome drugome bile potrebnije i donirati ih udrugama i domovima koji trebaju pomoć. Ovu godinu akcija je namijenjena domu za djecu i odrasle žrtve nasilja u obitelji “Duga”. Nakon odjeće koja se prikupljala prve godine, 1090 prikupljenih knjiga za udrugu “Mali zmaj” prošle godine, došao je red i na igračke.

Djeci, štićenicima “Duge”, je iz različitih razloga onemogućeno odrastanje u domu prepunom raznih igračaka i stoga je naš zadatak uljepšati im djetinjsvo koliko god možemo.  Male stvari čine veliku razliku i svaka igračka daje doprinos stvaranju sretnijeg djetinjstva.

Igračke možeš donijeti na ekonomski fakultet (Trg J. F. Kennedyja 6) radnim danom 10-16h i na učiteljski (Savska 77) radnim danom 10-15h. Bitno je napomenuti i da će se, zbog lakšeg održavanja, prikupljati sve igračke osim plišanih.

Otvori svoj ormar i malim darom stvori velike uspomene!