MCC 2013.

pobjednici2013

Pobjednička ekipa sa zagrebačkog pravnog fakulteta u sastavu: Ana Bagić, Ana Bulatović i Maja Benković

Hipotetski slučaj 

Pobjednički pisani podnesci:
Tomislav Fijačko, Nina Ragač, Bruno Pelicarić i Hugo Pelicarić

Najbolji govornik: Ana Bagić

Pobjednička ekipa je osim ljetne prakse osvojila i put u Luxembourg u sklopu kojega je održan i službeni posjet Sudu Europske unije. Nagradu najboljem govorniku, knjigu ‘Pravni leksikon’, osigurao je Leksikografski zavod “Miroslav Krleža”.

Uprava Pravnog fakulteta u Zagrebu dodijelila je poklon bon za knjižaru Pravnog fakulteta, u vrijednosti od 1000 kuna svakom članu ekipe s najboljim pisanim podneskom.

mcc2013

MCC 2014.

pobjednici2014Pobjednička ekipa sa splitskog pravnog fakulteta u sastavu: Toni Marinković, Marin Keršić, Ante Ferara, Marko Udiljak

Hipotetski slučaj

Pobjednički pisani podnesci:
Lukrecija Oreški, Lorena Mičik i Ivona Vidović.

Najbolji govornik: Marko Udiljak

Pobjednici su osvojili praksu u nekim od najboljih odvjetničkih ureda u Republici Hrvatskoj, a osim toga osvojili su i put u Haag s organiziranim posjetom Međunarodnom kaznenom sudu (ICC) i Međunarodnom kaznenom sudu za bivšu Jugoslaviju (ICTY). http://www.icty.org/sid/11564

Nagradu najboljem govorniku, knjigu ‘Pravni leksikon’, osigurao je Leksikografski zavod “Miroslav Krleža”. 

Uprava Pravnog fakulteta u Zagrebu dodijelila je poklon bon za knjižaru Pravnog fakulteta, u vrijednosti od 1000 kuna svakom članu ekipe s najboljim pisanim podneskom.

mcc2014

MCC 2015.

 pobjednici2015Pobjednička ekipa sa zagrebačkog pravnog fakulteta u sastavu: Daria Drpić, Jasmina Đapo, Marko Lučić, Marko Maligec

Hipotetski slučaj

Pobjednički pisani podnesci:
Tomislav Metelko, Katarina Knežević, Romana Ćosić, Mario Vrdoljak

Najbolji govornik: Katarina Knežević

Pobjednici su osvojili praksu u nekim od najboljih odvjetničkih ureda u Republici Hrvatskoj, a osim toga osvojili su i put u Bruxelles. Drugoplasirana ekipa osvojila je besplatno sudjelovanje na Dubrovnik Summer School 2015.

Nagradu najboljem govorniku, knjigu ‘Pravni leksikon’, osigurao je Leksikografski zavod “Miroslav Krleža”. 

Ekipa s najboljim pisanim podneskom osvojila je komplet knjiga pravne tematike koje je osigurao partner natjecanja Narodne novine d.d.

mcc2015

MCC 2016.

pobjedniciHipoteski slučaj : Katedra za Obiteljsko pravo

Pobjednička ekipa  u sastavu : Ana Pintarić, Dino Gliha, Tajana Novosel i Vanja Salina.

Dodijeljena je i nagrada za najbolji pisani podnesak, a odnijela ju je ekipa u sastavu – Sara Andrić, Josipa Vrkljan, Nataša Vučinić i Ana Marija Rupčić.

Najbolji govornik : Ana Pintarić 

Pobjedniča ekipa ljeto je provela na praksi u nekima od ponajboljih odvjetničkih ureda u Zagrebu, ujedno i partnerima natjecanja, te su sudjelovali na Dubrovnik Summer School, međunarodnom seminaru kojeg udruga eSTUDENT organizira već 11. godinu zaredom.

Drugoplasirana ekipa osvojila je osnovne obuke za izmiritelje u suradnji s Hrvatskom udrugom za mirenje.

Za ostale dobitnike, vrijedne su nagrade osigurali partneri projekta Leksikografski zavod Miroslav Krleža te Narodne novine d.d

MCC 2017.

IMG_0837

Hipotetski slučaj : Katedra za međunarodno privatno pravo

Pobjednička ekipa : Angela Jurković, Matija Brkić, Toni Jermaniš i Toni Knežević.

Najbolji podnesak proglašena je ekipa koju su činili Mirna Šmit, Ivana Mrzljak i Petar Kovačević

Najbolji govornik: Matija Brkić

Pobjednički tim dobio je priliku sudjelovati na Dubrovnik Summer School kao i ljetnu praksu u  trajanju od tri tjedna u jednom od partnerskih odvjetničkih ureda. Drugoplasiranoj ekipi omogućena je 40-satna Osnovna obuka za izmiritelje u Hrvatskoj udruzi za mirenje (HUM).

MCC 2018.

IMG_0527

Hipotetski slučaj : Katedra za kazneno procesno pravo

Pobjednička ekipa : Martina Hrgović, Janko Havaš, Domagoj Dananić i Ivona Vlahović, koja je ujedno i dobitnica nagrade za najboljeg govornika ovogodišnjeg natjecanja. Ovom timu također je pripala nagrada i za najbolji pisani podnesak.

Pobjednici su osvojili ljetnu praksu u jednom od partnerskih odvjetničkih ureda i osnovnu obuku za izmiritelja koju osigurava Hrvatska udruga za mirenje, a drugoplasirani tim osvojio je sudjelovanje na međunarodnoj ljetnoj školi Zagreb Summer Academy. Najbolji pisani podnesak Narodne Novine nagradile su setom knjiga pravne tematike, a najbolja govornica dobila je Pravni Leksikon Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža.

MCC 2019.

3.

Hipotetski slučaj : Katedra za trgovačko pravo i pravo društava

Pobjednička ekipa :  Benjamin Sadrić, Baldo Šoljan, Ana Romić i Tena Kampić 

Najbolji govornik : Ana Romić 

Najbolji tim osvojio je tečaj mirenja u Hrvatskoj udruzi za mirenje, praksu u jednom od partnerskih ureda te paket knjiga u nakladništvu Narodnih novina.