Career Speed Dating 3

Za STEM-ovce nikad lakše do posla u struci

Career Speed Dating, jedinstveni spoj speed datea i selekcijskog intervjua, održan je 12. prosinca na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Ove je godine oko 300 studenata fakulteta STEM područja dočekalo 48 atraktivnih imena iz 12 IT industrija. Tako je poduzećima četvrti put omogućen direktan pristup kvalificiranom kadru, a studentima dana prilika za prvi susret sa selekcijskim procesom. 

Kad se male ruke slože…

Pod budnim okom organizatora, studentske udruge eSTUDENT i Centra Karijera FER-a, studenti i poduzeća su unutar 8 sati uspjeli obaviti 288 intervjua odnosno 2304 minute razgovora. Po prvi put ove godine na Career Speed Datingu sudjeluje i gaming industrija i njihov predstavnik Exordium Gamesa, Andrej Kovačević, direktor i osnivač: Stalno smo u potrazi za kvalitetnim, talentiranim i motiviranim kadrom, a ovo je jedna od odličnih lokacija na kojoj možemo potražiti nove kolege. Zadovoljni smo s eventom, organizacija je sjajna, a studenti otvoreni i komunikativni. Svoje zadovoljstvo projektom izrazio je i student Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Marko Marinac: Prošle godine mi je prijateljica rekla za Career Speed Dating, tako da sam se već tad zainteresirao i odlučio prijaviti se na događaj. Poduzeća s kojima sam razgovarao bila su dobra, mogu se zamisliti da tamo radim i zadovoljan sam događajem”. 

Više sličnih projekata možete pratiti na web stranicama Centra Karijera FER-a ili eSTUDENT udruge, a atmosferu s događaja će bolje dočarati fotografije u nastavku.

Career Speed Dating 5

Career Speed Dating 6

Career Speed Dating 4

Career Speed Datin 1

Career Sepeed Dating 2

Marija Jurić

Fotografije: Filip Dragić