eSTUDENT - mogućnosti su beskonačne

Počinju prijave za studentsku udrugu eSTUDENT koja okuplja studente različitih interesa i ideja, a cilj im je pružiti priliku da steknu nova znanja, izgrade svoj put izvrsnosti stjecanjem praktičnih iskustava te podignu kvalitetu studiranja općenito. Prijave traju od 27. rujna do 12. listopada 2019. godine, a prijaviti se možete na linku

“e” kao excellence

Najveća studentska udruga okuplja ambiciozne i otvorene pojedince već šesnaestu godinu zaredom proširujući tako svoju mrežu izvrsnosti. Nastala je sa željom da poveže studente u fazi profesionalnog i osobnog razvoja s poslovnim ljudima koji su uspjeli, a koji mogu s njima podijeliti vrijedne životne i poslovne lekcije. eSTUDENT predstavlja idealnu priliku za sve studente da izađu iz svoje sigurne zone i počnu raditi na izgradnji vlastitog puta izvrsnosti kroz sudjelovanje u organizaciji različitih projekata, predavanja, edukacija i radionica. Ovo predstavlja i najbolji mogući način nadopunjavanja životopisa budući da kroz rad studenti stječu neprocjenjivo iskustvo te se povezuju s drugim studentima, poduzećima i akademskom zajednicom čija poznanstva su od velike vrijednosti u budućnosti.

Work hard play hard

Članstvo u eSTUDENTu predstavlja i najbolji mogući način nadopunjavanja životopisa budući da kroz rad studenti stječu neprocjenjivo iskustvo te se povezuju s drugim studentima, poduzećima i akademskom zajednicom čija poznanstva su od velike vrijednosti u budućnosti. Njegujući studentski život, nakon sati uloženih u projekt i njegove uspješne izvedbe, zajednica eSTUDENT udruge neće razočarati niti svojim druženjima na kojima će Vas dočekati prijateljska atmosfera i dobra zabava. 

Poruka predsjednice

I za kraj, riječi motivacije podijelila je eSTUDENTova predsjednica, Ivana Bašljan:

Ako vrijedi izreka da si onakav s kakvim se ljudima okružuješ, onda se definitivno isplati učlaniti u eSTUDENT. Kada vidiš koliko su ljudi oko tebe aktivni, osim faksa i posla sudjeluju na toliko dodatnih aktivnosti i uvijek su tu jedni za druge, jednostavno poželiš biti dio toga i motiviraju te za dalje! Osim što imaš priliku upoznati zaista različite ljude te stvoriti mrežu poznanstva i prijateljstva za čitav život, možeš sudjelovati na raznim projektima, radionicama i korisnim predavanjima. A ako ti ni to nije dovoljno, možeš samostalno osmisliti čitavi projekt od nule te ga implementirati ovdje. Mogućnosti su zaista beskonačne i iskustvo je neprocjenjivo, a to nikako nećeš moći iskusiti osim ako se ne učlaniš!

eSTUDENT

Obogati svoj život, prijavi se i ti, jer s članstvom u eSTUDENTu mogućnosti su beskonačne. Svoj idealan tim možeš pronaći na ovoj poveznici, prijaviti se možeš na ovoj poveznici, a sve ostalo što te zanima o Udruzi i pristupnom procesu možeš pročitati na web stranici, Facebooku, Instagramu, LinkedInu ili Twitteru eSTUDENTa. Još informacija čeka te i na štandovima na tvojem fakultetu te na predavanju “Drago mi je, eSTUDENT!” koje će se održati 9. listopada na Fakultetu Elektrotehnike i računarstva gdje ćete moći saznati sve informacije od samih voditelja timova.

Marija Jurić