Na Ekonomskom fakultetu se od 22.4.-24.4. održava velika međunardna studentska konferencija povodom 20. rođendana studentskog poslovnog lista Manager. Konfernciju organiziraju studenti-volonteri Hrvatske studentske asocijacije, Financijskog kluba i AIESECA.

Cilj konferncije je međusobno povezati studente iz cijele Europe i svijeta i kroz 3 dana konferencije im približiti širok raspon tema, inspirirati ih i potaknuti dijalog o važnim pitanjima vezanim za budućnost u svijetu koji dijelimo.

Za konfernciju se moguće prijaviti do 12.4.2015 u ponoć putem obrasca na: http://www.manager20.eu/application/, a više o programu i govornicima možete saznati na: http://www.manager20.eu/speakers/.

Rok je kratak, ali iskustvo koje se nudi je neprocjenjivo :)

Jedan od govornika je i Martin B. Justesen, business developer i osnivač studentskog poduzetničkog inkubatora CSE (Coppenhagen School of Entreprenuership) koji je dio Copenhagen Business School. Kao sudionicima vam se nudi jedinstvena prilika dobivanja feedbacka na vaše poslovne ideje, pa čak i uključivanja u poduzetnički inkubator u Nizozemskoj.

Više informacija potražite na službenom eventu