ecotrophelia_840

 

U petak, 3. ožujka 2017. počele su  prijave timova za četvrto nacionalno natjecanje u kreiranju eko-inovativnih prehrambenih proizvoda –  Ecotrophelia Hrvatska 2017. Završnica će se održati 5. lipnja na Prehrambeno – biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Organizator natjecanja je Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista (HDPBN), a suorganizatori su Prehrambeno – biotehnološki fakultet (PBF), Hrvatska gospodarska komora (HGK) i eSTUDENT.

 

Cilj natjecanja je poticanje studentske inovativnosti i kreativnosti, stvaranje eko-inovativnih proizvoda koji se temelje na studentskim idejama te njihov plasman i promocija na nacionalnom i europskom tržištu. Tim koji na nacionalnom natjecanju bude najuspješniji, predstavljat će Hrvatsku na sedmom međunarodnom natjecanju Ecotrophelia Europe koje će se održati 22. i 23. studenog 2017. u Londonu.

 

Natjecanje potiče multidisciplinarnost timova i sinergiju znanja iz različitih područja (prehrambene tehnologije, biotehnologije, nutricionizma, agronomije, ekonomije, dizajna te marketinga), a hrvatski predstavnici na dosadašnjim europskim natjecanjima ostvarili su zapažene rezultate.

 

Zato okupite svoj tim, razradite okus vaše ideje i krenite u izradu eko-inovativnih proizvoda. Prijave završavaju 28. travnja i tada kreće finalizacija proizvoda do završnice natjecanja.

 

Sve informacije, tijek i pravila natjecanja možete pronaći na službenoj web i Facebook stranici natjecanja.

 

 

 
Nika Marin