IMG_4631

Nakon što smo posjetili Ramiro, članovi Starter tima organizirali su 22. i 23. veljače još jedan Izlet na buduće radno mjesto. Ovaj nam je put vrata otvorila simpatična i mlada ekipa iz Mazarsa, organizacije specijalizirane za pružanje usluga revizije, računovodstva, poreza, prava te savjetovanja. Izlet se sastojao od tri djela, a u svakom je predstavljena jedna od usluga kojima se organizacija bavi.

IMG_4727

Na samom smo početku imali priliku čuti nešto više o samoj organizaciji, a zatim su nas zaposlenici Tin i Šime uputili u usluge savjetovanja klijenata. Bili su puni riječi potpore i motivacije za sve studente, jer su i oni sami postali dijelom Mazarsa za vrijeme studiranja. ”Posao u Mazarsu je veoma izazovno i zanimljivo iskustvo, daje mogućnosti brzog učenja novih znanja”, kaže Šime Prtain te dodaje kako je radna atmosfera odlična, kao i međuljudski odnosi, samim time što je 25 godina prosječna dob zaposlenika. Zatim su Mario i Petra iz odjela za računovodstvo predstavili usluge koje pruža organizacija na tome području, ali i prikazali što sve Mazars pruža studentima: ”Uz mnogo prilika za napredovanje, studenti mogu iskusiti kako teorija funkcionira u praksi, pohađati interne edukacije te učiti strane jezike, u dinamičnom okruženju razviti hard i soft skillse, a kasnije i dobiti mogućnost stalnog zaposlenja”, kaže Petra Orsag koja je i sama studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Na samom je kraju Marija iz odjela za revizije prikazala kako izgleda njezin svakodnevni radni dan i predstavila usluge kojima se bavi.

Ljubazni i pristupačni zaposlenici na veoma su zanimljiv način pokušali približiti aktivnosti kojima se bave te sve zainteresirane srdačno pozvali da postanu nova mlada radna snaga Mazars tima.

IMG_4760

 Antonia Hrvatin