Objava

Student si i baviš se dizajnom, ali nisi imao priliku pokazati svoj talent i stečene vještine? Nemaš što više čekati! Pridruži nam se na motivacijskom predavanju koje će se održati u sklopu Vizionara, jedinog projekta u Hrvatskoj organiziranog kao natječaj za dizajn namijenjen upravo studentskoj populaciji.

U četvrtak, 28. siječnja na Grafičkom fakultetu u dvorani A s početkom u 18 h, kao uvod u ovogodišnje natjecanje, svoja znanja o
Utjecaju boje na psihologiju potrošača s tobom će podijeliti Igor Zjakić, profesor na katedri za tisak pri Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Cilj predavanja bit će pokazati koje metode proizvođači koriste kako bi pridobili pažnju kupaca.

IMG_0066“Za prodaju proizvoda, ili bilo kakvo djelovanje na konzumenta proizvoda u današnjem suvremenom svijetu, potrebno je različitim metodama privući pažnju kupca i time pobuditi njegov interes. Jedna od metoda pob
ude je djelovanje bojom i to prvenstveno na podsvjesnoj razini. Na taj način moguće je djelovati na konzumenta, a da konzument nije svjestan svojih reakcija koje su upravo izazvane pravilnim odabirom boja.”
dodao je Igor Zjakić.

Igor je predsjednik Hrvatskog društva grafičara, napisao je brojne udžbenike iz područja grafičke tehnologije i dizajna, a 2010. g. dobio je nagradu od IBC Cambridge, UK, za jednog od 100 najboljih predavača u svijetu.

Svrha Vizionara je educirati okolinu što je dobar i kvalitetan dizajn. Omogućiti mladim profesionalcima da putem natječaja pokažu svoj talent, povežu se s potencijalnim poslodavcima i tako dobe priliku za prvi stručni posao. Cilj nam je povezati studente društvenih i umjetničkih usmjerenja, potaknuti poduzetnički duh i stvoriti najveće studentsko natjecanja iz područja dizajna.

Potraži nas i na službenom Facebook eventu.

P.S. Zbog ograničenog broja mjesta i velikog interesa za predavanje, molimo te da svoj dolazak potvrdiš preko forme na linku.