MG_1215 (1)

U suradnji s poznatim hrvatskim poduzećima, tim Društveno odgovornog poslovanja iz  eSTUDENTa je 17. prosinca 2019. godine u Culto baru održao humanitarni pub kviz pod nazivom “Poduzetni humanitarac”. U opuštenoj i zabavnoj atmosferi prikupila su se novčana sredstva kao donacija za kupovinu potrepština za Socijalni dućan Crvenog križa. Krajnja vizija i cilj ovog projekta jest da raste iz godine u godinu sa sve većim odazivom i pozitivnim odjekom kako bi se i dalje činila dobra djela i pomagalo drugima. 

Što je to “Poduzetni humanitarac”?

Poduzetni humanitarac je pub kviz humanitarnog karaktera namijenjen timovima poduzeća i studentskih udruga koji žele pomoći onima kojima je najpotrebnije. Ovim projektom eSTUDENT je odlučio razveseliti potrebite i uljepšati im Božić kako bi i oni sami imali priliku osjetiti veselje koje nosi duh blagdana. Iako eSTUDENT ima vlastite humanitarne projekte koji se održavaju za vrijeme prosinca, “Poduzetni humanitarac” se posebno izdvaja budući da je nastao u suradnji sa poduzećima.

Sudionici kviza

Osim dvije ekipe iz eSTUDENTa, u kvizu su sudjelovali i timovi iz poduzeća Microblink, Infinum, dva tima iz poduzeća Ernst&Young d.o.o., KPMG Croatia d.o.o., Adacta d.o.o., Mazars Cinotti Audit d.o.o., CS Computer Systems. Prvo mjesto je dobio tim “How much is the fish?” iz CS Computer Systemsa te se na drugom mjestu našao tim “Kuže i kužići” iz KPMG Croatia d.o.o. dok je treće mjesto zauzeo tim “blink-182” iz Microblinka.

MG_1217 (1) 

Ovim putem se upućuje velika zahvala svim poduzećima koja su se odazvala i sudjelovala u ovoj humanitarnoj akciji i pozivaju se svi ostali da se iduće godine slobodno pridruže!                                                                          

Nikoleta Boroje