46-min

Humanitarni malonogometni turnir Kopačka solidarnosti održan je 21. i 22. travnja 2018. u sportskoj dvorani Boćarskog doma u Zagrebu.

Na turniru je sudjelovalo 8 muških i 6 ženskih ekipa (ZABA, Infobip, Infinum, Undabot, PBZ, Adacta, KPMG, Financijski klub i eSTUDENT)  koji su svoje snage odmjerili u subotu. Najuspješniji plasirali su se u finale turnira koje je održano u nedjelju, 22. travnja. Zlatnu medalju u muškoj skupini osvojila je ekipa iz Zagrebačke banke, dok su u ženskoj skupini slavile cure iz Adacte.

46-min

Potporu s tribina dali su navijači i ostali članovi  eSTUDENTa, koji su organizacijskom timu pomogli da cijeli događaj prođe u što veselijem tonu. Za više zabave pobrinuo se eDUR – glazbena sekcija eSTUDENTa. Poduzeća su se pobrinula za prehranu na turniru pa je tako sponzor Cetina donirao vodu, Don Don krafne, dok je Sana osigurala različite čipseve, a Dukat svoje poznate fit proizvode, Pivovara Medvedgrad pobrinula se za osvježenje u obliku hladnih piva uz koje je Podravka osigurala razne grickalice, Fantasia lizalice.  Pizzerie Pizza Express, SOS, Spizza Vrbani, Pancho i Toro, Mr. Jack i Stari Zagreb počastili su turnir svojim nezaobilaznim pizzama. Za kraj, kazalište ZKM je podržalo turnir u obliku karata za predstave u trenutnoj sezoni.

13-min

Organizatore najviše veseli da je ovim turnirom prikupljeno 25 900 kuna koje će biti donirane Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava i udruzi Crveni nosovi. Cilj ovog projekta je potaknuti poduzeća i studente na  humanitarnost i empatiju.

Hvala svim igračicama i igračima i poduzećima i udrugama iz kojih dolaze na sudjelovanju i što su pomogli onima kojima je to najpotrebnije.

Brigita Budimir