Dođi na predavanja “Sve što vam ne kažu, a trebali biste znati o svijetu developmenta” i “Measure twice, cut once” te saznaj sve što te zanima o software developmentu

U sklopu najvećeg studentskog natjecanja u izradi web i mobilnih aplikacija, App Start Contest, organizirat će se niz predavanja koja će održati ovogodišnji partneri natjecanja. Prvo predavanje Sve što vam ne kažu, a trebali biste znati o svijetu developmenta održat će Ian Rumac u poduzeću Undabot (ulica Ivana Lučića 2a) 27. ožujka u 17 sati, dok će drugo predavanje, Measure twice, cut once održati Krešimir Mudrovčić u poduzeću FIVE (Heinzelova 33) 2. travnja u 17 sati.

Na predavanju Sve što vam ne kažu, a trebali biste znati o svijetu developmenta studenti mogu saznati što je sve potrebno za ulazak u svijet developmenta, kako se istaknuti u odnosu na druge kolege, kako ostati up-to-date u svijetu koji se stalno mijenja, kako se angažirati u communityju, zašto je GitHub kao Instagram za developere te odgovore na brojna druga pitanja vezana za svijet software developmenta.

Na predavanju Measure twice, cut once pokušat će se dati odgovori na pitanja kako sam sebi biti produkt osoba i razmišljati o budućnosti tog produkta, kako verificirati svoju ideju (je li ona potrebna, rješava li problem, hoće li biti zainteresiranih korisnika, kako isplanirati proces, predvidjeti potencijalne probleme i preventivno djelovati). Na primjeru kompanije Rosette Stone objasnit će proces redizajna iOS i Android aplikacije. Osvrnut će se na ciljeve, procese, korake i izazove s kojima su se susreli te kako su ih riješili.

Natjecanje App Start Contest održava se 12. godinu, a glavni je cilj potaknuti studente da naprave sljedeći korak i pretvore dobre ideje u vrijedne aplikacije. Zainteresirani se mogu prijaviti na predavanje Sve što vam ne kažu, a trebali bi znati o svijetu developmenta na linku.

Antonela Jukić

Dođi na predavanja “Sve što vam ne kažu, a trebali biste znati o svijetu developmenta” i “Measure twice, cut once” te saznaj sve što te zanima o software developmentu