Zlatni indeks je jedinstveni projekt kojim akademska zajednica, već desetu godinu zaredom, nagrađuje gospodarsku zajednicu za kontinuirani doprinos rastu i razvoju studenata u poslovnom svijetu. O dobitnicima nagrada odlučuje Povjerenstva Zlatnog indeksa sastavljeno od predstavnika 9 studentskih udruga i zborova sa 7 hrvatskih sveučilišta.

 

Kako upravo ti možeš postati dio Zlatnog indeksa?

Nakon što se poduzeća iz cijele Hrvatske prijave na natječaj za dodjelu nagrade Zlatni indeks, odluku o tome koja su poduzeća svojim trudom i zalaganjem zaslužila nagradu donose upravo studenti okupljeni u Povjerenstvo. U donošenju te važne odluke trebamo vašu pomoć!

Ali kako postati član Povjerenstva?

Postati članom Povjerenstva vrlo je jednostavno!
Svoju studentsku udrugu ili zbor možete prijaviti ispunjavanjem obrasca s osnovnim podacima o udruzi ili zboru te nam malo detaljnije navedete čime se sve vaša udruga ili zbor bavi. Prijave za Povjerenstvo otvorene su od 02.12.2019. do 10.01.2020. godine.

Molimo Vas da ukoliko unutar 48 sati ne dobijete potvrdu o zaprimljenoj prijavi, kontaktirate voditeljice projekta putem maila.
Sara Delišimunović
sara.delisimunovic@estudent.hr
Lea Goričanec
lea.goricanec@estudent.hr

Nakon završetka prijava za Povjerenstvo, članovi projektnog tima Zlatnog indeksa odabrati 9 najaktivnijih udruga na temelju navedenih podataka. Odabrane udruge ili zborovi šalju jednog svog predstavnika u Zagreb na Dan povjerenstva koji će se održati 06.03.2020. godine. Na Danu povjerenstva predstavnici svih 9 studentskih udruga zajedno odlučuju koja su od prijavljenih poduzeća u ovoj godini najviše doprinijela rastu i razvoju studenata! 

 

Nudimo vam jedinstvenu priliku da budete sa suprotne strane stola i slatko zadovoljstvo da ocjenjujete poduzeća koja inače ocjenjuju vas!

Veselimo se svim vašim prijavama,

Projektni tim Zlatnog indeksa