Upoznajte nas, mi smo URED!

 

URED Consulting team čini eSTUDENTov tim „Poslovno savjetovanje“ koji se sastoji od 9 članova i 2 voditelja, a koji dolaze iz različitih obrazovnih ustanova kao što su Ekonomski fakultet, Prirodoslovno – matematički fakultet, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Rudarsko-geološko-naftni fakultet, Fakultet elektrotehnike i računarstva te Sveučilište Libertas.

Mi smo proaktivni, mladi i motivirani studenti koje je povezala želja za pomoći poduzećima primjenom naših stečenih fakultetskih znanja. Redovito organiziramo interne edukacije u suradnji s akademskom zajednicom te s konzultantskim kućama, informiramo se o trendovima u poslovnom svijetu, analiziramo uspješne slučajeve te pratimo rad najuspješnijih organizacija u ovom području kako bismo mogli ponuditi što kvalitetniju i profesionalniju uslugu.

Članovi našeg tima se mijenjaju jednom godišnje, no misija uvijek ostaje ista – besplatno pružiti svoju pomoć raznim tvrtkama, startupovima, malim i srednjim poduzećima, obrtima te OPG-ovima. Smatramo kako su naše najveće prednosti inovativne, svježe ideje i temeljit, personaliziran pristup svakom slučaju kao i izrada rješenja u skladu s etičkim standardima, a sve s ciljem poboljšanja Vašeg poslovanja.

Različiti interesi našeg tima pridonose širini našeg stručnog znanja i iskustva koje usmjeravamo kreiranju što kvalitetnijeg poslovnog rješenja. Studentska kreativnost, visoka razina komunikacijskih, organizacijskih i pregovaračkih vještina, poznavanje interesa i potreba mladih te usmjerenost k aktivnom slušanju i timskoj suradnji čine nas Vašim novim idealnim poslovnim partnerom.

URED_team