Šesta godina održavanja projekta “Bez veze nije bezveze” je kao i prethodnih godina održana na Međunarodni dan borbe protiv korupcije 9.12.2016.

 

Kako bi studente osvijestili o negativnim aspektima nepotizma te ih potaklo na razmišljanje, pripremljene su razne aktivnosti na brojnim studentskim mjestima.
Među lokacijama održavanja su se nalazile: Studentski centar, Ekonomski Fakultet te Prehrambeno-biotehnološki fakultet.

 

Kao i svake godine do sada, i ove smo postavili simbolične vezice sa motivirajućim porukama na mjestima okupljanja studenata. Također, nastojali smo potaknuti studente na razmišljanje i razgovor o prisutnim problemima u društvu i preprekama koje ih koče na putu do postizanja njihovih ciljeva. Još jednom smo željeli pokazati kolegama kako nisu sami i ohrabriti ih. Uspjeli smo ostvariti interakciju s preko 500 studenata koji su na post it papiriće pisali želje.

 

Svi sudionici su dobili prigodne poruke s vezicama na kojima su bili motivirajući tekstovi. Poruke su se mogle naći još i u NSK-ovoj garderobi, Ispred FER-a i  Menzama u SD “Stjepan Radić”, SD “Cvjetno naselje” i “Ekonomija”.

Završnica projekta je održana istog dana u caffe baru “Taban” na kojem su nastupili prijatelji projekta:  bend  “Anger Managers” s posebnim gostom iznenađenja Ružom Janjiš.