Studenti, stigla nam je ovogodišnja brošura! :D

 Usudi se i otvori brošuru koja te vodi u nezaboravno putovanje ovoga ljeta.


O čemu se točno radi?

Radi se o brošuri koja kao projekt eSTUDENTa već dugi niz godina pomaže studentima u pronalasku što bolje i kvalitetnije ljetne škole. Same škole su zamišljene kao posebni programi koji nude više od predavanja i provjera znanja. Najčešće se učenje temelji na nekim praktičnim primjerima, posjetima tvrtkama, a sve to uz predavanja stranih predavača koji nas uvijek mogu naučiti više nego što učimo na fakultetima. Uz dozu učenja, u ljetnim školama uvijek postoji doza zabave. Tako upoznajete ljude iz cijelog svijeta, njihove kulture i stječete doživotna prijateljstva.

Nemoj puno razmišljati, odaberi svoju destinaciju i uplovi u novo razdoblje života. Ako se na to odlučiš, ovo ljeto će te promijeniti kao osobu i učiniti te čovjekom punim ideja i ambicija, širokih vidika i znanja koja ćeš primijeniti nakon povratka.

 

Sve što te dijeli od nezaboravnog iskustva je klik na ovaj link!

 

Polaznica jedne od ljetnih škola dala nam je svoje mišljenje koje smo mi odlučili podijeliti s Vama. Pročitajte kako se Viktoria provela u svojoj prvoj ljetnoj školi :)

 

”Moje prvo sudjelovanje u nekoj ljetnoj školi bilo je prošle godine kada sam se prijavila u Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika namijenjenoj hrvatskim i austrijskim studentima. U ta tri tjedna osim što sam unaprijedila znanje njemačkog jezika i stekla brojna prijateljstva, upoznala sam i sebe bolje. Takve odluke zahtijevaju od nas izlazak iz zone komfora, načina na koji smo navikli provoditi ljeto, ali obećajem vam da nećete požaliti! Ovo je samo mali dio onoga što se dobije sudjelovanjem u ljetnoj školi, onaj veći dio postaje dio vas i teško ga je staviti na papir. ”

Viktoria Tadić