Humanitarni pub kviz 2

Kako bi ovih blagdana obradovali one najpotrebitije, članovi eSTUDENTa 13. prosinca 2019. organizirali su humanitarni pub kviz božićne tematike. Kviz je održan u Klubu mladih u Rijeci. Za sudjelovanje u kvizu bilo je potrebno ostaviti donaciju kako bi se pomoglo Udruzi Oaza iz Rijeke.

Humanitarni pub kviz 4

Ovih blagdana stavi osmijeh na nečije lice!

Za sudjelovanje u kvizu prijavile su se čak 23 ekipe i unijele božićni duh u Klub mladih. Osim donacija koje su prikupljene prijavama na sam kviz, Klub mladih za svako kupljeno kuhano vino, rum punč ili gin tonic odvojio je 2 kune za humanitarni dio božićnog pub kviza.

Sudionici božićnog pub kviza dobro su se zabavili te uspjeli u ostvarenju humanitarnog cilja. Od prikupljenih donacija pomoglo se Udruzi Oaza koja brine o beskućnicima i socijalno ugroženim građanima te tako darovalo one kojima je to najpotrebnije. Članove Udruge odlučilo se za Božić obradovati poklon paketima. Kupljene su deke, ručnici, čarape, rukavice i neke osnovne higijenske potrepštine. Uz sve to, u paketima se nalazila i hrana.

 Humanitarni pub kviz 1
Saznaj više!

Udruga eSTUDENT se ovim putem zahvaljuje svim sudionicima i svima koji su pomogli u ovoj humanitarnoj akciji, a više o sličnim društveno odgovornim događajima možete saznati na web stranici eSTUDENTa.

Marija Brusić