Kao finale Financijskog tjedna (13.-17.4.) na EFZGu, Starter ti je pripremio 3 najluđa Izleta na buduće radno mjesto ikad!

Prijavi se na sljedećem linku do 16.4. točno u podne :)

 

IBRM  APIS IT

IT poduzeće koje je stvorilo pošast za sve kafiće – fiskalizaciju! Sigurno se sjećaš inovacije u izdavanju računa i stjecanja nove mogućnosti da preko mobitela provjeriš valjanost istog.  Svi smo bili oduševljeni tom atrakcijom! Sada je došlo vrijeme da upoznaš vodstvo i ustrojstvo tog izuzetnog poduzeća koje nam je sve to i omogućilo. Imate priliku iskusiti što je to fiskalizacija i na koji način se provodi te što je sve potrebno da bi uspjela. Dođi i uvjeri se što ti APIS IT može ponuditi!

Izlet započinje u 10 sati, a nalazimo se 15-tak minuta ranije na adresi Paljetkova 18.

IBRM HNB

Skratit ćemo priču na tri slova, HNB – čitaj Hrvatska narodna banka!

Inače vrlo ozbiljne njuške, osmjehnule su se svojim prijateljima, mladim i ambicioznim studentima koji žele naučiti kako funkcionira ova, bez sumnje najmoćnija i iznimno atraktivna financijska institucija. Nema potrebe niti da se naglašava da će nam predavati vodeći stručnjaci ovog sektora i kada to kažemo, zaista mislimo vodeći!

Izlet započinje u 10 sati, a nalazimo se 15-tak minuta ranije ispred HNB-a.

IBRM INA naftno polje Žutica

Oduvijek si maštao/la o poslu u energetskom sektoru ili o tome da stekneš bogatstvo poput onog arapskih šeika ili ruskih oligarha? Možda je upravo ovo što slijedi prvi korak ka ostvarenju tvog cilja!

Starter te vodi u posjet naftnom polju Žutica, koje je od Zagreba udaljeno svega 50-ak kilometara. Nudimo ti mogućnost da iz prve ruke saznaš sve što te zanima, iskusiš proces vađenja i proizvodnje nafte te se na licu mjesta informiraš o otvorenim natječajima za posao/praksu.

Za izlet na naftno polje Žutica, nalazimo se u 8:15 na parkiralištu EFZG-a te se planiramo vratiti oko 15:30. Napominjem kako je za ovaj izlet potrebno nadoplatiti 40 kn.